PodržimoNaše

Špica ljetne sezone u Biogradu na Moru! 2/ 5/ 7 noćenja u hotelu Adria s POLUPANSION uslugom za 2 osobe uz korištenje saune/ slane sobe...super cijena! Dijete do 7 god. GRATIS!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.879 kn
Uštedi još 37 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 37 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Ne propustite za prve sunčane šetnje uz more! Ponuda se može iskoristiti od 10.07. do 30.08.20.! Drugo dijete do 7 godina ostvaruje popust od 80%!

HOTEL ADRIA 

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior), sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, telefon, sat TV, pansionski buffet restoran, aperitiv bar s terasom, bazen – dva vanjska i unutarnji, wellness (sauna, slane sobe, finska sauna, inhalacije, masaže i ostali beauty programi), parking uz nadoplatu, kongresne dvorane – velika  170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta, natkrivena polivalentna sportska dvorana, mjenjačnica, parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta  (uz nadoplatu), besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela.

Prozračne i udobne sobe, jer odmor počinje tu.

Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene  i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne.

Na all inclusive baru, uz vanjski bazen, možete probati sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića u vremenu od 10,00 – 22,00 sati,a u vremenu od 16.00 do 17.00 sati i snack time. U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar, kao idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i čitanje dnevnih tiskovina.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

POLUPANSION usluga uklučuje: buffet doručak i i buffet večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino)! Drugo dijete do 7 godina ostvaruje popust od 80%!


Destinacija - BIOGRAD

Dovršavajući posao oblikovanja Zemlje, Stvoritelj zamijeti da u ruci drži još pregršt ljudskoj kolijevci namijenjenih ljepota. Zadivljen neponovljivom modrinom mora koje je čas prije uvukao duboko pod skute Europe, sve preostale mu krasote ispusti usred tog Jadrana. Tako po legendi nasta krajolik kojim već čitavu jednu vječnost dominira grad Biograd.

Neka Biograd bude Vaša polazna točka.

Zanimljiv zemljopisni položaj u srcu jadranske obale u okružju nacionalnih parkova i parkova prirode, dugogodišnja turistička tradicija, te bogata turistička, kulturna, sportska i ugostiteljska ponuda samo su neki od razloga za odabir Biograda kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor.

Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero.

Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.