PodržimoNaše

Šljunčane plaže očekuju Vas ovog ljeta na Krku u Kampu Omišalj! Fantastičan odmor na 3 dana u mobilnim kućicama za do 4 osobe i 2 djece do 12 god.+ izlet na farmu smilja,...

13 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 999 kn
Uštedi još 50 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 50 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Tri fantastične opcije su Vam na izboru, odaberite željenu vrstu smještaja (mobilna kućica Gold, Premium ili Delux)! Kupon vrijedi od 15.05.20. do 27.06.20.

KAMP OMIŠALJ

Na samu obalu mora nedaleko povijesnog gradića Omišlja u mirnu, ali životopisnu uvalu Pušća smjestio se kamp Omišalj koji se prostire na 8 ha mediteranskog raslinja.


S kopna – preko Krčkog mosta; s mora – brodovima u luke te trajektima u pristanište Valbiska; iz zraka – avionom u zračnu luku Rijeka kod Omišlja – doslovno svi putevi vode na Krk. Upoznajte čari otoka, posjetite tisućljetne spomenike, muzeje i galerije, udahnite zdravlje pješačeći romantičnim šetnicama uz more, uživajte u čarobnim okusima krčke kuhinje I suptilnom domaćem vinu.U cijenu najma uključen je smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 12 godina, 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT - TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi -Fi internet, izlet na farmu smilja uz piće dobrodošlice + 10 % popusta na jednu konzumaciju u restoranu!


Mobilna kućica Delux
Mobilne kućice Delux, površine 34,40 m2, nalaze se u prvoj zoni uz more ili oko bazena. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. Sadržaj: dvije odvojene spavaće sobe s kupaonicama, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, prostrana natkrivena terasa, klima uređaj, kućni ljubimci nisu dozvoljeni u Delux mobilnim kućicama.Mobilna kućica Premium
Mobilne kućice Premium, površine 34,40 m2, nalaze se u drugoj zoni uz more. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. Sadržaj: dvije odvojene spavaće sobe s kupaonicama, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, prostrana natkrivena terasa, klima uređaj, kućni ljubimci su dozvoljeni.


Mobilna kućica Gold
Mobilne kućice Gold, površine 34,40 m2, nalaze se u trećoj zoni uz more. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. Sadržaj: dvije odvojene spavaće sobe s kupaonicama, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, prostrana natkrivena terasa, klima uređaj, kućni ljubimci su dozvoljeni.


Ponuda je dostupna do prodaje dodijeljenog kontingenta, uz obaveznu najavu na omisalj.sales@hadria.biz ili broj telefona +385 51 588 637. Prije kupnje kupona obavezno provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu. Rezervaciju je moguće ostvariti jedino uz slanje ID i koda kupona mailom, a pri prijavi gost je dužan predočiti kupon.