PodržimoNaše

Hedonizam i doživljaj Mediterana! Usrećite se na najsunčanijem otoku Rabu uz 3 dana/ 2 noćenja ili 5 dana/ 4 noćenja u apartmanima Barbat Rab za 2 osobe već od 499 kn!

Puna cijena 1.000 kn
Ušteda 50%
Cijena 499 kn
Uštedi još 19 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 19 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uživajte na prekrasnom otoku Rabu u apartmanima Barbat Rab... Djeca do 7 godina u krevetu sa roditeljima gratis! Izaberite između 2 ili 4 noćenja za dvije osobe! Ponuda vrijedi do 14.06.2020.!

Apartmani se nalaze u Barbatu, na granici Barbata i Banjola. Apartmani imaju više vrsta smještajnih jedinica od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu i kuhinju, a većina i balkon s pogledom na more. 

3 minute do plaže u naselju, i još 5 minuta hoda do velike plaže s hladom u blizini restorana. Autom manje od 10 min do centra-grada Raba, ili 30-40 min hoda.

Otok Rab 

Jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.

Bogatoj kulturnoj baštini doprinose ne samo drevni spomenici, nego i moderni festivali kojima se želi dočarati povijesno naslijeđe Raba. Ovdje ćete čuti priče iz života starih Rabljana, legende o njihovim mornarima te saznati mnoštvo raznih zanimljivosti. Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba.

Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.

Upustite se u otkrivanje tajni otoka Raba! 

Ljubitelje aktivnog ili rekreativnog odmora – bilo u dvoje, bilo u društvu prijatelja ili s obitelji – ovdje čeka velik izbor izleta i prilika za pustolovinu.

Unajmite bicikl ili skuter i krenite u potragu za skrivenim rapskim uvalama. Pješačke i biciklističke staze razasute po otoku vodit će vas na atraktivna mjesta gdje ćete uživati u prirodnim ljepotama jednog od najzelenijih otoka na Jadranu.


Na otoku Rabu uživajte u raznim sportovima na vodi. Avanturistima željnima adrenalina preporučujemo jedrenje na dasci jer su vremenski uvjeti za taj sport ovdje izuzetno povoljni. Zaronite ispod površine i otkrijte blago jadranskoga podmorja. Upoznajte raznolikost biljnog i životinjskog svijeta – besprijekorna čistoća rapskog akvatorija ostavit će vas bez daha.