[ST] Lijepo oblikovane noge Vaš su ljetni adut! 10 tretmana maderoterapijom + 10 anticelulitnih masaža u Centru zdravlja i ljepote Mia za savršene noge uz 51% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Renomirani studio ljepote iza sebe ima dugogodišnju tradiciju i brojne zadovoljne klijentice koje svjedoče njihovoj profesionalnosti! Kupon se može iskoristiti do 01.08.2020.

Ponuda uključuje: 10 ručnih anticelulitnih masaža ( 30 min ) i 10 maderoterapija (30 min)

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima, dizajniranima upravo za tu namjenu.
Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita.masira glatkom drvenom oklagijom kako bi se tijelo priviknulo na ovu vrstu masaže, nakon čega se koristi oklagija za piling da bi se potaknula cirkulacija. Zatim slijedi tretman posebno rezbarenom oklagijom kako bi se utjecalo na dublje slojeve kože. Valjcima se ponavljaju serije pokreta kojima se osigurava stalni pritisak na celulit i masne stanice. Na taj način se stimulira limfni sustav čime se organizam oslobađa od štetnih toksina.


Otpuštanje toksina omogućava i drugim dijelovima organizma da se probude – ubrzava se metabolizam što dovodi do trošenja masti, dok istovremeno, ubrzana cirkulacija potiče celulit na izbacivanje kroz urinarni ili probavni trakt.retman vidno smanjuje “narančinu koru” i uspješno rješava problem nabubrenja na koži. Uz rješavanje problema s celulitom maderoterapija pozitivno utječe na snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti te bolji tonus i zatezanje kože.


ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža prilično je učinkovita. Kada postignete zadovoljavajuće rezultate anticelulitnom masažom, oni će najdulje trajati. Moramo unaprijed upozoriti da tretmani nisu ugodna masaža već su malo bolni, nelagodni, ali izdržljivi. Kod prvih nekoliko tretmana moguće je da imate masnice. No kod svake slijedeće masaže, nelagode će sve više izostajati.


Pokušajte unositi što manje šećera i masne hrane u organizam. Pijte najmanje dvije litre vode. Izbacite gazirana pića te smanjite alkohol i cigarete. U visokom stadiju celulita slabija je cirkulacija, a celulit stvara probleme time što strašno boli na dodir, a nekad čak i kod samog kretanja.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina na mobitel: 099 8759650!