PodržimoNaše

Napokon super paket mršavljenja i u Puli uz 61% POPUSTA! Garantirano mršavljenje u Studiu Sensa uz 6x tretmana limfnom drenažom i 6x tretmana masažom za samo 799 kn!

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Dovedite se u TIP TOP formu! Uz 6 tretmana aparativne presoterapije (limfna drenaža aparatom) i 6 relax masaža zabilistajte kao nikad!! Kupon je iskoristiv do 11.07.2020.!

"Kvaliteta, profesionalnost i dostupnost naš su cilj do zadovoljnog korisnika."-moto je Studio Sense!

Aparativna presoterapija 

djeluje na principu navlaka za ruke i noge koje su ispunjene zrakom i lagano masiraju određeni dio tijela. Navlake se sastoje od zračnih komora koje se napuhuju zrakom pod određenim parametrima drenaže i stvaraju lagani pritisak na određeni dio tijela koji onda potiskuje međustaničnu tekućinu u krvotok. Nakon određenog vremena zrak se ispuhuje te se ciklus ponovno ponavlja. Već nakon samo jednog tretmana osjetiti ćete olakšanje i opuštenost te relaksaciju mišića. Povoljno djeluje na estetski izgled budući da je idealan za smanjenje nakupljanja celulita. 

Relax masaža

je upravo ono na što njen naziv aludira. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Relax masaža predstavlja lagan i nježan stil masaže dizajniran da poboljša cirkulaciju, obim pokreta, oslobodi od niskog nivoa boli u mišićima i postigne cjelokupnu relaksaciju.