PodržimoNaše

Lijepo i njegovano tijelo bez naslaga i celulita uz paket 5 tretmana maderoterapije u trajanju 30 ili 45 minuta u Beauty centru MariLea by Body Balance u Splitu već od samo 299 kn!

Puna cijena 500 kn
Ušteda 40%
Cijena 299 kn
Uštedi još 15 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). U 5 dolazaka u trajanju od 30 ili 45 minuta priuštite svome tijelu jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana u borbi protiv masnih naslaga, celulita i slabe cirkulacije! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2020.

MADEROTERAPIJA je tretman kojim se smanjuje nabubrenja na koži i omogućuje ravnanje "narančine kore", tj. površinskog celulita, jer dopire duboko unutar kože, čime se aktiviraju stanice iznutra. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metabolizam, dok su kod osoba s upornijim celulitom i sporijim metabolizmom potrebne 2 do 3 serije po 10 ili više tretmana.

5 tretmana u trajanju 30 ili 45 minuta/dolasku!

SA MADEROTERAPIJOM UTJEČEMO NA: poticanje mikro-cirkulacije, limfu, masne stanice, vezno tkivo – fasciju, vanjski izgled kože i celulit.

KAKO DJELUJE MADEROTERAPIJA? Intenzivnim pritiskanjem valjka razbijamo masne stanice, koje su se grupirale u komore. Smanjenjem masnih stanica se oslobađaju protoci krvi i limfe s čim se omogući doticanje kisika i hranjivih tvari, što posljedično pozitivno utiče na limfnu drenažu i popravlja sliku kože.

ODMAH po primitku kupona obavezno kontaktirati salon za prethodnu rezervaciju termina i savjetovanje oko prvog dolaska na broj 092 356 9374!