Ljetovanje u čarobnom Rovinju! Istražite Rovinj uz potpuno opuštanje u Hotelu Eden 4* na 3 dana/2 noćenja s Polupansionom, kupanjem, Wellness&Spa za 2 osobe + 1 dijete do 6,99 godina!

90 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rajski odmor za dvoje ili cijelu obitelj pružit će Vam vrhunski smještaj, sadržaj i usluga renomiranog rovinjskog hotela Eden 4*... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji termina: 04.06.-03.07.20.; 03.07.-19.07.20. / 21.08.-13.09.; 19.07.-21.08.20.; zauzeti termini 25.06., 26.06., 27.06.

HOTEL EDEN 4* jedinstvenog šarma s vrhunskom uslugom i dugogodišnjom tradicijom smješten je u hladovini stoljetne park-šume. U hotelu Eden možete uživati u miru i udobnosti dobro opremljenih soba, opustiti se u prostranim i ugodnim javnim prostorima hotela i prepustiti se ponudama wellness&spa centra.

Neograničeno korištenje vanjskih bazena + neograničeno korištenje wellness&spa zone + korištenje ručnika, ležaljki i suncobrana na bazenu i plaži + 1h kuglanja tijekom boravka!

Okružen autohtonim biljem i borovima, vanjski kompleks bazena s terasama za sunčanje, restoranom Oleander, barom uz bazen i ljetnom pozornicom savršeno je mjesto za opuštanje. Upotreba ručnika, ležaljki za sunčanje i suncobrana na bazenu i plaži za goste hotela uključena je u cijenu smještaja.

Eden Wellness&SPA proteže se preko više od 1100 m2 i nadahnut je našim okruženjem: mediteranskom klimom, istarskom regijom i nenadmašivom uslugom. Opustite svoje tijelo i um jednom od naših masaža i tretmana tijela, saunom, whirlpoolom ili isprobajte unutarnji i vanjski bazen. 

Zbog trenutne zdravstvene situacije SPA tretmani su privremeno obustavljeni, a Wellness&SPA centar i teretana i dalje su otvoreni!

Prije kupnje obavezna provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija na +385 52 800 250 ili mail-a cj@maistra.hr!