PodržimoNaše

1-dnevni izlet busom u Sloveniju uz Smart Travel! Oduševite se pohorskom šumom i MARIBOROM, istražite tradiciju i jedinstvene prirodne ljepote i znamenitosti za samo 159 kn/ osobi!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 159 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uživajte u jedinstvenoj šetnici "Put među krošnjama", oduševite se jedinstvenim pogledom na stotine godina staru pohorsku šumu i upoznajte ljepote slikovitog Maribora…Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 13.06.(GARANTIRANO/RASPRODANO), 18.07., 15.08., 19.09.2020.!

PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 07.15 sati(trg S. Radića 1). Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 07.30h. 


Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju , uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do ROGLE, poznatog skijališta i izletišta u Sloveniji u kojem se nalazi ova poznata turistička atrakcija. 
Put između krošanja nalazi se u srcu moćne pohorske šume, na vrhu Rogle, na nadmorskoj visini od 1517 metara. Put dužine od 1000 metara provest će vas kroz raznoliku šumu, gdje ćete naići na mnoga iznenađenja i uživati u pogledu na stotine godina staru pohorsku šumu… 


Nakon šetnje i uživanja u pogledu, okupljanje grupe i odlazak prema MARIBORU, gradu koji je 2012. godine bio proglašen europskom prijestolnicom kulture. Po dolasku, odlazak u zajedničku šetnju sa voditeljem putovanja: Slomškov trg sa katedralom - glavni gradski trg sa Gradskom vijećnicom - Dvorski trg na kojem se nalazi Mariborski dvorac i Pokrajinski muzej te prema najstarijem dijelu grada, Lentu u kojemu se mogu vidjeti ostaci velebnih gradskih zidina, ali i koji je poznat po proizvodnji najstarijeg vina na svijetu, s tradicijom starom preko 400 godina. Posjetiti ćemo i Staru Trtu, zgradu koja je pretvorena u muzej i u kušaonicu (degustacija vina uz prethodnu najavu i doplatu na licu mjesta). Slobodno vrijeme za individualne programe. 


Okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. 
Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona mailom na info@smart-travel.hr.