PodržimoNaše

Krstarenje i obilazak 6 destinacija u špici sezone na 8 dana/ 7 noćenja u kabinama gornje palube s POLUPANSIONOM + piće na Party Brodu - Fun Factory! Preko dana sunčanje, noću party...

Super cijena 2.879 kn
Uštedi još 144 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 144 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uživaj u prirodnim ljepotama i uvalama gdje će biti organizirani svakodnevni beach partyji, a nakon što se brod veže u luku nastavlja se s noćnim partyem koji uključuje razne happy houre, karaoke, kapetanske večere i sl. Iza ponoći izaberite odlazak u neki od obližnjih barova ili party na brodu u nekoj od prekrasnih uvala... Kupon vrijedi za 1 osobu isključivo za 1 od ponuđenih određeni termina od 11.07 - 22.08.2020.!

PROGRAM PUTOVANJA
1. dan: Split - MAKARSKA
Najpoznatiji grad hrvatske dalmatinske obale, a ujedno prva i posljednja točka ovoga krstarenja je Split. Prijava na brod je od 10.30h do 12.00h. Računajte na to da vaša kabina možda neće biti spremna do 12:30h. Polazak broda je otprilike oko 13:00h iz Splita. 


Ručak na brodu dok plovimo duž obale do Makarske rivijere. Prvo popodne potrošit ćemo kupajući se na jednoj od predivnih plaža uz rivijeru. Posjetiti ćemo uvalu Nugal koja skriva jednu od nagrađivanijih plaža Hrvatske po izboru svjetskih medija do koje se može doći jedino pješke šumskim putem ili brodom. Iznimno je slikovita i to je jedan od razloga njezine popularnosti među turistima. Brod će preko noći biti usidren u luci Makarska, jednoj od najljepših destinacija na hrvatskoj obali. Noći u Makarskoj su rezervirane za mornare i pirate, pripremite se za piće na brodu sa svojim prijateljima prije izlaska ;) Za one koje zanima noćni život dostupan je koktel bar Marineta, a pored mora se nalazi i "Club Deep" koji je smješten u špilji.


Ponuda uključuje: 7 noćenja u dvokrevetnim kabinama na bazi polupansiona (doručak i ručak), voda i sokovi, peteročlana posada, korištenje kuhinje, dvorane te tuševa i toaleta na glavnoj i gornjoj palubi!

2. dan: Makarska - KORČULA
Nakon doručka krećemo prema Korčuli, rodnom mjestu Marca Pola. Na putu prema gradu Korčuli, nalazi se lijepa i mirna uvala Kneže. Poznata windsurfing destinacija okružena je bujnom vegetacijom, te s plitkim morem, pješčanim plažama i tirquise bojom mora čine vizualni spektakl, što više podsjeća na pacifičku atolu nego na mediteranski otok. Osim uvale Kneže posjetiti ćemo i uvalu Badija koja skriva još nekoliko plaža, atraktivnih lokacija za ronjenje i 4 kilometra dugu šetnicu oko otoka. Plaže su šljunčane, smještene u zagrljaju duge stjenovite obale koja skriva mnogo mjesta pogodnih za sunčanje, s lakim pristupom moru. Ručak će biti poslužen na brodu u blizini uvale Lumbarda, na istočnoj strani otoka Korčule.3. dan: Korčula - VIS
Rano ujutro, u skladu s vremenskim uvjetima (koji su obično odlični), krenuti ćemo do otoka Visa, jednog od najudaljenijih otoka na dalmatinskoj obali. Danas je otok idilično odredište najpoznatije po prelijepoj Plavoj špilji, skup otočnih špilja koje su dostupne samo brodom. Plavo tirkizno more i lomovi svjetlosti koji ulaze u špilju pružaju nevjerojatne mogućnosti za fotografiranje. BUSINESS INSIDER je ove godine uvrstio otok Vis među top 100 otočhih destinacija na svijetu.
Napomena: ako slučajno vrijeme i vjetar nisu prikladni za posjet Visu, alternativna lokacija za zaustavljanje odrediti će se na putu. Kapetan zadržava pravo izmjene plana vožnje, jer mu je prije svega prioritet broj jedan sigurnost putnika.4. dan: Vis - HVAR
Iduće jutro krećemo prema Paklenim otocima gdje imamo ručak na brodu i zaustavljamo se kako bi se okupali u kristalno čistoj vodi. Hvar se nalazi uz bok velikim party destinacijama kao što su Zrće i Ibiza tako da je ovo pristanište posebno popularno među partyjanerima. Popnite se na brdo i posjetite ruševine tvrđave iz 7. stoljeća s pogledom na luku, istražite renesansnu katedralu s originalnim tornjem ili otkrijte najstarije kazalište u Europi! Grad Hvar nudi obilje restorana, barova i kafića koji su otvoreni dugo u noć. Usidravamo se u uvalu imena Vela garša. Glavna turistička atrakcija je podvodna pećina u koju stane do pet ronioca. Ulaz u pećinu je dubok oko 10 metara te je idealno mjesto za početnike u ronjenju.
Napomena: vrijeme pristajanja na Hvaru može biti predvečer u špici sezone zbog ograničenja lučke kapetanije. Ako želite doći ranije, može se organizirati prijevoz vodenim taksijem i bit će uključen za sve goste.5. dan: Hvar - STARI GRAD
Drugu noć na otoku Hvaru, pristat ćemo u lučki grad Stari Grad ili u lijepu luku Jelsa (ovisno o lokalnom lučkom prometu). Plaža u Starom Gradu je odlično mjesto za otići iz grada i uživati u prirodi, pod suncem uz povremeno osvježenje u moru i pod prirodnim hladom palminih stabala. Ispred, ako imate sreće, možete vidjeti usidrene luksuzne brodice.  Područje opčine Jelse ima jako razvedenu obalu s brojnim otočićima, uvalama i rtovima gdje možete pronaći pravo zadovoljstvo i mir. Obje luke imaju obilje restorana i barova za istraživanje.

6. dan: Stari Grad - BOL
Ujutro nastavljamo krstarenje Jadranom i krećemo prema otoku Braču, gdje ćemo nakon ručka stići u grad Bol, jedan od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija. Dom plaže Zlatni Rat, ova je plaža poznata po neprestanom mijenjanju oblika zbog plime. Možete se uputiti prema prekrasnoj Vidovoj Gori, gdje možete izaći na najviši vrh arhipelaga na 780 metara nadmorske visine. Panoramski pogled na susjedni otok Hvar pri spuštanju do plaže na Bolu vrijedan je uspona!7. dan: Bol - SPLIT
Uživajte u posljednjem jutru krstareći dalmatinskom obalom prema Splitu. Uživajte u kupanju u osamljenoj uvali neposredno izvan Splita, a zatim se upustite u istraživanje grada kada uplovimo u splitsku luku. Ovaj UNESCO-ov grad temelji se na središtu grada unutar i oko zapanjujuće Dioklecijanove palače, rimskog cara Dioklecijana. Prošećite se podrumom palače ispunjenim tržnicama i na otvorenom doživite povijesnu arhitekturu ove prekrasne palače koja se u svojim granicama sastoji od 220 zgrada i u njoj živi 3.000 ljudi.


Zašto Party Brod? •odlazak na 6 destinacija i kupanje u najljepšim dijelovima Jadranskog mora• svakodnevno uživanje i sunčanje na palubi broda vrhunska hrana, doručak • ručak u 3 slijeda partijanje u zabačenim uvalama •putovanje u skladu sa sigurnosnim uvjetima •ograničen broj putnika!