[NOVO] Epilacija nadusnica, brade, prepona, brazilka, već od samo 27 kn u Laser centru Trinity u Zagrebu! Dugotrajno uklanjanje dlačica DIODNIM LASEROM za savršene rezultate!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nevjerovatne četri opcije epilacije su Vam na raspolaganju! Koju željenu regiju želite tretirati? Epilacija malih zona (nadusnice, brada, zulufi ili linija trbuha), pazuha ili prepona, brazilka ili epilacija nadkoljenice/ podkoljenice/ cijelih ruku...Odaberite željeni paket. Kupon vrijedi isključivo do 18.08.20.

Što je diodni laser i koji su njegovi benifiti ? 

Adresa korištenja kupona: Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16 Radno vrijeme: pon-pet 9-20h, sub 9-16h.


Ova mašina za uklanjanje dlačica diodnim laserom je laserski uređaj koji proizvodi veći snop visoko koncentriranog laserskog svjetla. Laserska zraka dobro se apsorbira pigmentom smještenim u folikulima dlake.Tijekom postupka laserski impulsi djeluju u djeliću sekunde,dopuštajući da se dlaka zagrijava i apsorbira energiju .Dok se zagrijava, oštećena je dlaka i korijen što značajno ometa njegovu sposobnost ponovnog rasta. S diodnim laserom, veće površine mogu se tretirati odjednom. Lasersko uklanjanje dlačica je postupak s niskim rizikom koji uključuje minimalnu nelagodu.Aparat ima integrirano hlađenje kože tijekom tretmana,što uvelike smanjuje bilo kakvu "bol" ili nelagodu koju bi osjetio klijent.Sa samo nekoliko tretmana klijenti vide rezultate koji će trajati godinama ili trajno. Valna duljina diodnog lasera je puno preciznija,što čini okolnu epidermu manje pogođenom. Nadražaj kože poput crvenila i otekline rijetko se događa nakon laserskog tretmana za uklanjanje dlaka.



Laserska zraka prolazi kroz vanjski sloj kože i stiže u korijen folikule dlake, svjetlosna energija se apsorbira i pretvori u toplinsku energiju za uništavanje folikula dlačica čime dlake gube sposobnost regeneracije. Laseri emitiraju energiju u obliku svjetlosti koja ciljano zagrijava folikule dlake. Pigment u dlaci apsorbira svjetlost, omogućujući toplini da ide niz dlaku (što je dlaka tamnija, to je bolji rezultat).Na taj se način uništava korijen i interkonektori koji korjen povezuju s opskrbom krvi, čime se sprječava rast dlaka. Tretman je potpuno siguran, jer utječe samo na specifične strukture dlaka i folikula, ostavljajući okolnu kožu nedirnutom,a istovremeno hladi okolno tkivo.Trebat će niz tretmana (obično četri do osam za najbolje rezultate), jer lasersko djelovanje radi samo na dlaci koja je u 'fazi ciklusa rasta'.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086) uz KOD i ID kupona po primitku.