PodržimoNaše

Odmor kraj Vele plaže u očaravajućoj prirodi Baške na 3 dana/2 noćenja u comfort mobilnoj kućici u Baška Beach Camping Resortu za 4 odrasle osobe i dijete do 16 godina... od 1124 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u ambijentu inspiriranom morem... Dopustite da i vas razveseli opuštajuća plava boja i mir koji pruža priroda... Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 1 dijete do 16 godina! Kupon za ponudu vrijedi do 11.07.2020.!

Doživite Baška Beach Camping Resort!

Baška Beach Camping Resort na svojih 10 ha nudi jedinstveni doživljaj odmora uz atraktivnu Velu plažu u Baški. U kampu Vas očekuje smještaj na prostranoj parceli, u Comfort mobile homeu.

Otkrijte Baška Beach Camping Resort (ex Zablaće Camping Resort) smješten na zapadnom dijelu jedne od najpoznatijih hrvatskih plaža - Vele plaže u Baški. Pronađite idealnu parcelu ili camping home na ravnom travnatom terenu kraj tirkiznog mora ispod pitoresknih brda Baške. Očarat će vas grandiozan pogled na more i stjenoviti otočić Prvić. Uz šum valova i lagani povjetarac s mora vaš ljetni odmor će biti još ugodniji.

Baška Beach Camping Resort na svojih 10 ha nudi jedinstveni doživljaj odmora uz atraktivnu Velu plažu u Baški.

Kako biste svoj odmor proveli bezbrižno, kamp nudi sadržaje i usluge za cijelu obitelj. Na raspolaganju vam je ponuda restorana i barova, igralište za djecu, teren za odbojku na pijesku te pekarnica, market i suvenirnica.

Prekrasna šljunčana plaža idealna je za obitelji zbog blagog ulaza u more, pješčanog morskog dna i brojnih sadržaja. Na plaži možete unajmiti ležaljke i suncobran, isprobati atraktivne vodene sportove, a možete se upisati i u školu jedrenja ili ronjenja.

Comfort Mobile Home-ovi smješteni su na vrlo atraktivnoj poziciji u kampu, na samo nekoliko koraka od mora. Camping home tipa Comfort ima 4 osnovna ležaja. Svaka kućica sadrži: sobu sa bračnim krevetom, sobu sa dva ležaja (nekoliko kućica ima i treći krevet na kat), kupaonicu, zahod, dnevni boravak te kuhinju. Sobe i kuhinja su kompletno opremljene (posteljina, suđe, hladnjak i dr.). Veličine je 8 x 3 metara te opremljena klima uređajem za hlađenje i grijanje prostora.

Ukupna veličina parcele je 100 m2. Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama. Automobil možete parkirati u neposrednoj blizini parcele na posebno uređenom parkiralištu.

Pred camping homeom nalazi se natkrivena terasa sa stolom i stolicama, a u nastavku zelena površina za sunčanje, dječju igru ili možda roštilj.

U prvim tjednima rada Baška Beach Camping Resorta neke će usluge u kampu vjerojatno biti samo djelomično u funkciji, međutim pobrinuli smo se da vam na raspolaganju budu svi najvažniji sadržaji kampa. Moguće je da dječji klubovi i zabavni programi za najmlađe goste u prvim danima rada kampa neće biti dostupni. Zahvaljujemo na razumijevanju. #StayInNature

Valamar je prilagodio svoje kampove novom vremenu kako bi vaš odmor bio bezbrižan i siguran! Kako bismo vam pružili još višu razinu usluge i veći komfor: Smanjili smo kapacitete bazena te uveli sustav kontroliranog ulaska

•Redizajnirali smo postavu ležaljki na bazenima i plažama

•V Health&Safety programom osigurali smo najviše higijenske standarde, tretiranje vode i dezinfekciju vodenih sadržaja na našim bazenima

•Kapacitete u Spa zonama smo prilagodili na način da vam osiguravaju više mira i komfora, a V Health&Safety programom osigurali smo bezbrižno i sigurno uživanje u svim Spa sadržajima

•Prilagodili smo i kapacitete na sportskim terenima te uvali rezervaciju termina kako biste i vaše vrijeme za rekreaciju mogli provesti posve opušteno

•Ležaljke na bazenima i plažama gratis za sve goste (*ovisno o raspoloživosti)

Završno čišćenje iznosi 278,00 kn (uključuje posteljinu i ručnike) i plaća se na licu mjesta. Završno čišćenje ako u mobilnoj kućici boravi kućni ljubimac iznosi 398,00 kn i plaća se na licu mjesta.