PodržimoNaše

[SRPANJ] Krstarenje i obilazak najpoznatijih clubbing destinacija na 3 dana s 2 POLUPANSIONA u kabinama gornje palube + piće na Party Brodu - Fun Factory! Sunčanje i party, samo 1349 kn!

Super cijena 1.349 kn
Uštedi još 68 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 68 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uživaj u prirodnim ljepotama i uvalama gdje će biti organizirani svakodnevni beach partyji, a nakon što se brod veže u luku nastavlja se s noćnim partyem koji uključuje razne happy houre, karaoke, kapetanske večere i sl. Iza ponoći izaberite odlazak u neki od obližnjih barova ili party na brodu u nekoj od prekrasnih uvala... Kupon vrijedi za 1 osobu isključivo za 1 od ponuđenih određeni termina od 10.07 - 02.08.2020.!


PROGRAM PUTOVANJA
1. dan: Split - HVAR (Petak)
Prvi dan iz Splita krećemo prema Paklenim otocima gdje imamo ručak na brodu i zaustavljamo se kako bi se okupali u kristalno čistoj vodi. Hvar je najduži otok na Jadranu i poznat je po super jahtama i slavnim gostima. 


Popnite se na brdo i posjetite ruševine tvrđave iz 7. stoljeća s pogledom na luku, istražite renesansnu katedralu s originalnim tornjem ili otkrijte najstarije kazalište u Europi! Grad Hvar nudi obilje restorana, barova i kafića koji su otvoreni dugo u noć.

 

Ponuda uključuje: 2 noćenja u dvokrevetnim kabinama na bazi polupansiona (doručak i ručak), voda i sokovi, peteročlana posada, korištenje kuhinje, dvorane te tuševa i toaleta na glavnoj i gornjoj palubi!


2. dan: Hvar - BOL (Subota)
Ujutro nastavljamo krstarenje Jadranom i krećemo prema otoku Braču, gdje ćemo nakon ručka stići u grad Bol, jedan od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija. Dom plaže Zlatni Rat, ova je plaža poznata po neprestanom mijenjanju oblika zbog plime. Možete se uputiti prema prekrasnoj Vidovoj Gori, gdje možete izaći na najviši vrh arhipelaga na 780 metara nadmorske visine. Panoramski pogled na susjedni otok Hvar pri spuštanju do plaže na Bolu vrijedan je uspona!

 
3. dan: Bol - SPLIT (Nedjelja)
Uživajte u posljednjem jutru krstareći dalmatinskom obalom prema Splitu. Uživajte u kupanju u osamljenoj uvali neposredno izvan Splita, a zatim se upustite u istraživanje grada kada uplovimo u splitsku luku. Ovaj UNESCO-ov grad temelji se na središtu grada unutar i oko zapanjujuće Dioklecijanove palače, rimskog cara Dioklecijana. Prošećite se podrumom palače ispunjenim tržnicama i na otvorenom doživite povijesnu arhitekturu ove prekrasne palače koja se u svojim granicama sastoji od 220 zgrada i u njoj živi 3.000 ljudi. Split je trenutno drugi najveći grad u Hrvatskoj i nastavlja rasti svake godine uz brojnim kafiće, barove i tradicionalne dalmatinske restorane.

 

Zašto Party Brod? •vikend party na Hvaru i Bolu i kupanje u najljepšim dijelovima Jadranskog mora• svakodnevno uživanje i sunčanje na palubi broda vrhunska hrana, doručak • ručak u 3 slijeda •partijanje u zabačenim uvalama •putovanje u skladu sa sigurnosnim uvjetima •ograničen broj putnika!