PodržimoNaše

LAST MINUTE! Srpanjske čari u Šimunima na 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja s doručkom, sve za dvoje + dijete do 6 god. u Villi Olea! Uživajte u bazenu, jacuzziju, od samo 2249,00kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje do max. 6 kupona!
Puna cijena 3.700 kn
Ušteda 33%
Cijena 2.249 kn
Uštedi još 38 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 38 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Birajte između 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja s doručkom i uživajte u zelenoj oazi Šimuna! Prvo dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 04.07. - 18.07.2020.

Dobro došli u Villu Olea, mali obiteljski hotel, smještenu u Šimunima, zelenoj oazi jedinstvenog otoka Paga.

Okruženo borovima, crnikom i maslinama, ovo malo ribarsko mjesto na jugozapadnoj strani otoka Paga čini se idealnim mjestom za vaš odmor.
Neka vaš odmor započne na terasi našeg restorana uz čašu domaćeg crnog paškog vina s kojom fetom slavnog paškog sira. Neka vam miris borova i zvuk zrikavaca dočaraju Šimune.

Restoran i pizzeria Villa Olea
Nudimo vam bogatu paletu jela pripremljenu prema originalnoj i tradicionalnoj recepturi našeg restorana.
Jela za svako doba dana, od toplog doručka, do raznolikog ručka uz obvezne dnevne akcije te, naravno, večera uz zvukove gitara, pjesmu klapa, ovisno o ponudi.

Preporučamo da dan započnete mediteranskim doručkom, za ručak da probate neku tjesteninu, pizzu, jednu od mnogobrojnih salata, no ostavite mjesta tako da dan završite uz čašu crnog vina *Vina otoka Paga*, koju fetu pravog paškog sira.


Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Šimuni su malo ribarsko selo smješteno na jugozapadnoj strani otoka Paga, udaljeni svega 15 minuta vožnje od trajektnog pristaništa Žigljen.
Sastoje od tri prirodne uvale. U sjevernoj uvali smjestila se ACI Marina Šimuni koja, sa 150 vezova u moru i 30 suhih vezova, pruža sigurno utočište i usidrenje plovilima. Središnja uvala je namijenjena ribarskim brodicama kojima služi kao luka, ali i mjesto prodaje netom ulovljene ribe. U trećoj, južnoj uvali smjestila se pješćana plaža duljine 2 km koja pruža užitke mnogobrojnim turistima: sunčanje na vrućim­ stijenama, dremuckanje u hladu borova uz pjesmu zrikavaca, idealne vjetrove za surfing, kristalno čisto more za ronjenje i podvodni ribolov, prostor za skijanje na vodi, skrivene dijelove idealne za naturiste.


Nedaleko je smješten drugi najveći autokamp na otoku Pagu, autokamp Šimuni. U njemu se nalazi mali sportski centar (odbojka na pijesku, tenis), dućan, grill-restaurant, punionica plina i diving-centar. Mjesto nije prometno i idealno je za šetnju, rolanje, vožnju biciklom.

Obavezna provjera prije kupnje i rezervacija nakon kupnje na telefon 099/2274874 ili na mail milena@villaolea.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.