Odaberite jednu od ponuđene tri opcije smještaja: Waterman Holiday Studio Apartman ili Jednosobni Apartman ili Premium Jednosobni Apartman! Provedite ljetne praznike uz veliki izbor sadržaja za aktivan ili opuštajući odmor u Waterman Holiday apartmanima koji se nalaze u sklopu hotelsko - turističkog naselja Waterman Svpetrvs Resort. Kupon vrijedi do 04.10.2020.


Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...


Korisnici ponude ostvaruju sljedeće pogodnosti:

Neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, besplatan parking, besplatan WiFi, dječji mini klub prostor i program za djecu 4 - 11,99 godina.
Wellness prostor, restorani i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


Waterman Holiday studio apartman 2+1: balkon ili terasa, bračni krevet, mogućnost pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), kuhinja, telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu). 


Waterman Holiday jednosobni apartman 2+2: Apartman s jednom spavaćom sobom pruža savršeno rješenje za obitelji koje žele biti zajedno, a da pritom još uvijek imaju prostor za sebe. Odvojena soba vam daje dovoljno mjesta za disanje - tako da su i djeca i roditelji sretni!


Waterman Premium jednosobni apartman 2+2: Renovirani apartman s jednom spavaćom sobom. Balkon ili terasa, bračni krevet, mogućnost pomoćnog ležaja za dvoje u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, satTV, kupatilo s tušem, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).


WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi. Kompleks je primjeren i za lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.