LAST MINUTE ljetni odmor u srpnju! 8 dana/7 noćenja za 2 osobe + 1 dijete do 12 g. na bazi POLUPANSIONA uz izbor soba u Hotelu Medena u Segetu Donjem kraj Trogira - već od 3599 kn!

90 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fantastične cijene za veliki izbor smještaja u Hotelu Medena za najljepši i bezbrižan odmor s obitelji! Kupon se može iskoristiti isključivo od subote do subote u periodu od 18.07. do 01.08.2020. *Za dolazak 25.07.2020. raspoložive samo superior balkon novi morska strana! *Za dolazak 18.07. rasprodane sobe!

[update 17.07.] *Za dolazak 25.07.2020. raspoložive samo superior balkon novi morska strana! *Za dolazak 18.07. rasprodane sobe!

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

STANDARD SOBA PARK STRANA: sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na park.

STANDARD SOBA MORSKA STRANA: sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more.

SUPERIOR SEA SIDE: nalaze se na 5. katu, B krila. Imaju kupaonicu sa kadom, sef, mini hladnjak, LCD SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, balkon, pogled more, telefon.

SUPERIOR NEW PARK STRANA: nalaze se na južnoj strani, zgrade A od 1. do 3. kata. Imaju kupaonicu sa tušem, sef, mini hladnjak, LCD SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, balkon, telefon.

SUPERIOR FRANCUSKI BALKON: nalaze se na 6. katu, B krila. Imaju kupaonicu sa kadom, sef, mini hladnjak, SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, francuski balkon – pogled more, telefon.

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PRETHODNA REZERVACIJA i provjera željenog termina isključivo na mail info@hotelmedena.com! ODMAH PO KUPNJI I PRIMITKU KUPONA obavezna rezervacija (uz KOD i ID kupona) na mail info@hotelmedena.com!

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.