PodržimoNaše

[ZAGREB] Slasna TELETINA ispod peke s krumpirima za 4 osobe i za samo 135 kn u Maredo Grillu! Da, dobro ste pročitali, a srijedom i četvrtkom tamburaši! Idealna ponuda za organizirana druženja!

Puna cijena 270 kn
Ušteda 50%
Cijena 135 kn
Uštedi još 7 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Idealna za sve koji planiraju neku vrstu fešte jer je SRIJEDOM i ČETVRTKOM glazba uživo od 21:00h! Jedan kupon vrijedi za 4 osobe, a Vi kupite onoliko kupona koliko Vas planira biti! Kupon vrijedi do 26.07.2020.

Restoran i noćni bar Maredo Grill, smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja te mnogih drugih poslovnih tornjeva eminentno je mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna ; dok se srijedom, četvrtkom i vikendom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu.

Restoran i noćni bar Maredo Grill, poziva Vas da probate vrhunski roštilj i da uživate uz svirku benda uživo. Uz roštilj na drveni ugljen i teletinu ispod peke svakodnevno u ponudi možete naći izvrsna A LA CARTE JELA.

Ručak se može koristiti isključivo u terminu od 12:00 h - 17:00h, od PONEDJELJKA do PETKA. Večera se može koristiti u terminu od 19:00 h na dalje, od UTORKA do ČETVRTKA. SRIJEDOM i ČETVRTKOM glazba uživo od 21:00 h!

Ovu ponudu preporuča sales tim Crnog Jaja!