Odmor u Istri za cijelu obitelj! U Maistrinom kampu Valkanela u Vrsaru očekuje Vas paket 3 dana/2 noćenja u kompletno opremljenim Premium mobilnim kućicama za 4 do 6 osoba i vanjski bazeni!

99 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za max 4 odrasle osobe i 2 djece do 12,99 godina, a u cijenu su također uključeni posteljina, ručnici, završno čišćenje, boravišna pristojba i parking! Mogućnost rane prijave i kasne odjave (ovisno o raspoloživosti). Kupon vrijedi do 23.08.2020.

Tražite kamp koji se kontinuirano obnavlja i nadopunjuje novim sadržajima? KAMP VALKANELA nudi atraktivnu plažu i veliki bazenski kompleks, novoopremljene parcele na odličnim pozicijama ili pak mobilne kućice sa zajedničkim bazenom. Briga i posvećenost vašem zadovoljstvu naš je prioritet!

Kamp Valkanela, smješten u mirnoj uvali, ne samo da nudi gotovo 2000 parcela s priključcima za vodu i struju, već u njemu možete sa same plaže uživati u veličanstvenom pogledu na Vrsar i obližnje otoke.

Posteljina, ručnici i završno čišćenje uključeni u cijenu!

PREMIUM MOBILNE KUĆICE

Opustite se na terasi svoje komforne mobilne kućice u mirnom dijelu kampa, uživajte u zajedničkom bazenu ili na uređenoj plaži kampa.

Specifikacije: površina 32 m2 + natkrivena terasa 12-15 m2; 2 spavaće sobe (bračna soba s krevetom 160 x 200 cm i spavaća soba s dva kreveta 80 x 200 cm); 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom; kutna garnitura za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i dvije stolice; kuhinja s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem, potpuno opremljena posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu; klima-uređaj; SAT TV; ležaljke za četiri osobe; Wi-Fi internet.

VANJSKI BAZENI

Smješten odmah iznad plaže, kompleks od triju vanjskih bazena za sve uzraste savršeno je mjesto za opuštanje ili izležavanje na prostranom sunčalištu. U sklopu kompleksa očekuje vas lagani obrok u restoranu, a omiljeni koktel pripremit će vam u baru.

Kompleks ima: dječji bazen (173 m2 dubina 0,25 m), junior bazen (368 m2, dubina od 0,90 do 3,40 m), senior bazen (992 m2, dubina 1,35 m, dužina 50 m).