Najveći Maistrin kamp Polari u Rovinju poziva Vas na 3 dana/2 noćenja za 4 do 6 osoba u kompletno opremljenim Premium mobilnim kućicama uz korištenje vanjskih bazena i Spray parka!

356 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim savršenog komfora za cijelu obitelj i prijatelje u kompletno opremljenim mobilnim kućicama, u ponudu su uključeni posteljina i ručnici, završno čišćenje, boravišna pristojba i parking! Kupon vrijedi do 23.08.2020.; zauzeti termini od 01.08. do 04.08.2020.

Ponuda vrijedi za max 4 odrasle osobe i 2 djece do 12,99 godina!

Najveći Maistrin KAMP POLARI povezan je s Rovinjem bike ili pješačkom stazom duž obale. Uživajte u velikom bazenskom kompleksu, spray parku, atraktivnom pool baru i cijelom nizu sportsko-rekreativnih sadržaja. Krasi ga raznolika vegetacija nudeći baš sve što trebate za obnavljajući camping odmor.

Opustite se na terasi svoje komforne mobilne kućice te uživajte na uređenoj plaži kampa!

PREMIUM MOBILNA KUĆICA ima površinu 32 m2, kapacitet za maksimalno 4 odrasle osobe i 2 djece, 2 spavaće sobe, bračnu sobu s krevetom (160 x 200 cm), spavaću sobu s dva kreveta (80 x 200 cm), 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom, kutnu garnituru za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i dvije stolice, kuhinju s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem, potpuno opremljenu posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu, klima-uređaj, SAT TV, natkrivenu terasa sa sjedećom garniturom za šest ljudi, ležaljke za četiri osobe, Wi-Fi internet.

Završno čišćenje, posteljina i ručnici uključeni su u cijenu!

Plaže i bazeni

Ispod Plave zastave, znaka čistog mora i obale, više od dva kilometra plaže kampa Polari kombinacija su stjenovitih dijelova s kamenčićima i kamenih platoa. 

Kompleks vanjskih bazena sastoji se od bazena Polari (1.450 m2, dubine 1.30 m) i dječjeg bazena (dubine 0.45 m). Smješten u starom masliniku između plaže i bazena, novi atraktivni SPRAY PARK površine 600 m2, sastoji se od triju bazena i vodenog igrališta, što ga čini savršenim mjestom za zabavu za sve uzraste (dječji bazen – veličina 100 m2, dubina 0.3 m; bazen za neplivače – veličina 100 m2, dubina 1.3 m; bazen za skakanje – veličina 100 m2, dubina 3.4 m).