Antistres individualne vođene relaksacije i vizualizacije uz tehnike opuštanja i disanja iz udobnosti Vašeg doma! Ursula Your Personal Coach u seansi od 60 min izbalansirati će Vaš um, samo 179 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Kupon se može iskoristiti do 10.10.2020.

ANTISTRESS RELAX SEANSA IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA 

Antistess seansa individualne vođene duboke relaksacije i vizualizacije uz tehnike opuštanja i disanja iz udobnosti Vašeg doma. 
Jedna seansa traje 60 min (online). 


Jedna seansa sadržava:
Sat vremena online duboke relaksacije i mentalnog opuštanja uz stručno vođenje iz udobnosti Vašeg doma. 
Primjena tehnika opuštanja, vizualizacije i disanja u trajanju od sat vremena uz prigodnu relaksirajuću glazbu. Stavljajući fokus na određene dijelove tijela, ulazimo u dublja stanja svijesti te kroz vođenu vizualizaciju, radimo na balansu uma, duha i tijela. 


O psihologu i treneru:
Ursula Kremenić, magistar primjenjene psihologije sa fokusom na Neuro Lingvističku psihologiju (NLP) i prvostupnik poslovnog upravljanja. 
Savjetodavni psihoterapeut transakcijske analize (T.A.) pod supervizijom. 
Certificirani Mental Health Counselor, Wingwave i Work Health Balance Coach od strane Basser-Siegmund Instituta iz Hamburga te certificirani Life Coach od strane International Coaching Instituta iz Berlina (ICI). 
Voditelj imaginativnih obiteljskih i organizacijskih konstelacija uz Wingwawe metodu i katatimno – imaginativnog pristupa u coachingu. 
NLP Trener po DVNLP (Deutsche Verband für Neuro-Linguistisches Programmieren) i učiteljica Autogenog treninga po Shultzu – Sebastian Kneipp Akademie. 
Praktičar Kvantne harmonizacije (QH) i dubokog PEAT-a i integracije primordijalnih polariteta.