Najveći Maistrin kamp Polari u Rovinju poziva Vas na 3 dana/2 noćenja za 4 do 6 osoba u kompletno opremljenim Deluxe mobilnim kućicama uz korištenje vanjskih bazena i Spray parka!

181 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim savršenog komfora za cijelu obitelj i prijatelje u kompletno opremljenim mobilnim kućicama, u ponudu su uključeni posteljina i ručnici, završno čišćenje, boravišna pristojba i parking! Kupon vrijedi od 04.09. do 04.10.2020.; zauzeti termin 12.09.

Ponuda vrijedi za max 4 odrasle osobe i 2 djece do 12,99 godina!

Najveći Maistrin KAMP POLARI povezan je s Rovinjem bike ili pješačkom stazom duž obale. Uživajte u velikom bazenskom kompleksu, spray parku, atraktivnom pool baru i cijelom nizu sportsko-rekreativnih sadržaja. Krasi ga raznolika vegetacija nudeći baš sve što trebate za obnavljajući camping odmor.

Opustite se na terasi svoje komforne mobilne kućice, uživajte u vlastitoj hidromasažnoj kadi ili na uređenoj plaži kampa.

Površina 32 m2; natkrivena terasa 27 m2; kapacitet: maksimalno 4 odrasle osobe i 2 djece; dvije spavaće sobe; bračna soba s krevetom (160 x 200 cm); spavaća soba s dva kreveta (80 x 200 cm); dvije kupaonice s tuš- kabinom i WC školjkom; kutna garnitura za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i dvije stolice; kuhinja s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem; potpuno opremljena posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu; klima-uređaj; SAT TV; natkrivena terasa sa vlastitom hidromasažnom kadom te sjedećom garniturom za šest ljudi; ležaljke za četiri osobe

Završno čišćenje, posteljina i ručnici uključeni su u cijenu!

Plaže i bazeni

Ispod Plave zastave, znaka čistog mora i obale, više od dva kilometra plaže kampa Polari kombinacija su stjenovitih dijelova s kamenčićima i kamenih platoa. 

Kompleks vanjskih bazena sastoji se od bazena Polari (1.450 m2, dubine 1.30 m) i dječjeg bazena (dubine 0.45 m). Smješten u starom masliniku između plaže i bazena, novi atraktivni SPRAY PARK površine 600 m2, sastoji se od triju bazena i vodenog igrališta, što ga čini savršenim mjestom za zabavu za sve uzraste (dječji bazen – veličina 100 m2, dubina 0.3 m; bazen za neplivače – veličina 100 m2, dubina 1.3 m; bazen za skakanje – veličina 100 m2, dubina 3.4 m).