Splitska skalinada na 2 dana/ 1 noćenje sa ili bez doručka u Galeriji Valeriji Downtown Seaside 4* uz bocu pjenušca po dolasku za 2 osobe, od samo 345 kn! Dugi rok iskoristivosti!

Super cijena 345 kn
Uštedi još 18 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 18 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uz nikad duži rok iskoristivosti kupona isplanirajte si odmor na vrijeme! Uživajte u uređenju, ambijentu i eleganciji Galerije Valerija koji Vas očekuju! Kupon vrijedi do 11.04.21.

Umjetnost stila i luksuza te moderna profinjenost s pogledom na prekrasno Jadransko more...

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI, popust od 10 % u odabranim restoranima u Splitu te popust od 10 % na masaže i tretmane za uljepšavanje!

Galeria Valeria u srcu Splita, nadomak mora, u UNESCO zaštićenoj zoni grada, dobila je ime po kćeri cara Dioklecijana. Objekt je opremljen po vrhunskoj kvaliteti i raspolaže s 9 luksuznih soba. Moderno uređene sobe s elementima kamenih i drvenih greda i s dizajnerskim namještajem ostavit će vas i više nego oduševljenima...

Ponuda uključuje: 2 dana i 1 noćenje, u dvokrevetnoj sobi Galeria Valeria Downtown Seaside + doručak (samo opcija 2) + boca pjenušca po dolasku, sve za 2 osobe.

Galeria Valeria smještena je u splitskoj Matejuški, tradicionalnom dijelu grada gdje se sastaju ribari prije ribolova, no to je i mjesto gdje se susreću stari i novi svijet - ondje ćete pronaći stare drvene ribarske brodove i vidjeti kruzere i ekskluzivne jahte. Matejuška je starija čak i od Splita i od Dioklecijanove palače, i budila je inspiraciju brojnih pjesnika i skladatelja.

Glave splitske atrakcije su samo na 2 minute udaljenosti - HNK Split, Marjan, plaža, pjaca, muzeji, nogometni stadion Poljud i Dioklecijanova palača.

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail galeriavaleria.split@gmail.com ili na mobitel 099 2745 076, uz KOD kupona po primitku kupona.