Uživajte u odmoru i jesenskom ruhu prekrasnog Vrsara uz 3 dana i 2 noćenja u kompletno opremljenim Superior Couple mobilnim kućicama za 3 osobe u Naturist Parku Koversada by Maistra - samo 609 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u intimi i komforu mobilnih kućica koje se nalaze u neposrednoj blizini Limskog zaljeva i prirodnih plaža... Kupon vrijedi za max 2 odrasle osobe i 1 dijete do 11,99 godina! Kupon vrijedi od 04.10. do 01.11.2020.

NATURIST PARK KOVERSADA

Najpoznatiji naturistički centar na Jadranu te među najstarijima u Europi, osnovan 1961., Koversada predstavlja opušteni raj u netaknutoj prirodi Limskog zaljeva.

MOBILNE KUĆICE SUPERIOR COUPLE

Uživajte u trenucima intime boravkom u mobilnim kućicama Superior Couple nedaleko od mora.

U cijenu uključeni posteljina i ručnici te završno čišćenje!

Specifikacije mobilne kućice: površina 22 m2, 16 m2 natkrivene terase; bračni krevet (160 x 200 cm) i kauč na izvlačenje (mogućnost pretvaranja u dodatni ležaj 80 x 190 cm); kupaonica s tuš kabinom i WC školjkom; stol i sjedeća mjesta za 3 osobe; potpuno opremljena kuhinja s dvije ploče za kuhanje na struju, hladnjakom sa zamrzivačem, posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu

Nije potrebna prethodna provjera raspoloživosti termina! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na 00385 52/800-200 ili e-mail cj@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.