Savršen bijeg od gradske gužve! Povedite obitelj i prijatelje na odmor u Villu Premasole za 14 osoba u Zemuniku Gornjem kraj Zadra i uživajte u 2 ili 3 noćenja te opuštanju uz jacuzzi i saunu...

Super cijena 6.999 kn
Uštedi još 350 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 350 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Iskoristite sjajnu priliku za odmor u velikom društvu i opuštanje uz vrhunski smještaj sa jacuzzijem i saunom u prekrasnoj rustikalnoj vili suvremenog luksuza... Kupon vrijedi do 15.12.2020.

VILLA PREMASOLE

Villa Premasole je savršeni spoj stare dalmatinske vile i luksuza 21. stoljeća. Smještena je na velikom imanju 17 km od Zadra u mirnom selu Zemunik Gornji. 

U vili se nalazi sedam soba svaka sa svojom kupaonicom, tri dnevna boravka, dvije blagavaonice te spa sa jacuzzijem i saunom. Svaka soba je opremljena klima uređajem i ravnim TV-om. 

Imanje je okruženo kamenim zidom visine 2 metra koji garantira potpunu privatnost.  

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Villom Premasole na karlokorona@hotmail.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 095 720 2496 ili karlokorona@hotmail.com!