[NOVO] Besprijekorni nokti za ljepotu Vaših ruku! Napravite trajni lak i manikuru ili geliranje prirodnih noktiju u Beauty salonu LaVi u Zagrebu, od samo 89 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 170 kn
Ušteda 47%
Cijena 89 kn
Uštedi još 5 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se može iskoristiti do 30.11.20. na adresi: Nova cesta 120!

Beauty salon LaVi

Elegantno uređen salon oduševit će svakog tko kroči u prostor svojim interijerom, a profesionalno osoblje neće Vas ostaviti ravnodušnima! Otkrijte zašto je jedan od najomiljenih salona...

Darujte svojim rukama potrebnu njegu u Beauty salonu LaVi specijaliziranom za trajni lak i geliranje :) Na raspolaganju Vam je nevjerovatnih 500 nijansi boja laka.

Izaberite opciju:

• Opcija 1) trajni lak i manikuru

• Opcija 2) geliranje prirodnih noktiju

Ukoliko dolazite s postojećim trajnim lakom ili gelom, skidanje se nadoplaćuje 20 kn! Moguće nadoplate: produživanje ili ugradnja gelom: 60 kn; french: 30 kn; nail art: 5 kn po noktu.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 2 dana unaprijed na broj telefona : 095 8654 858 uz KOD i ID kupona po primitku.