Idiličan predah i istraživanje baštine Dubrovnika uz 3, 4 ili 7 noćenja za 2 osobe u luksuznim sobama Vivaldi**** u centru Starog grada i uz 75% popusta - od samo 938 kn! Dugi rok iskoristivosti!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Dubrovnik: povijest, kultura, znamenitosti! Jednostavno grad pod zaštitom UNESCO kojeg morate upoznati i voljeti! Kupon za ponudu vrijedi do 31.01.2021.

SOBE VIVALDI

Moderno ruho tradicije i luksuz kakav samo gospari i gosparke mogu prirediti!
Savršeni spoj interijera je dizajnersko oduševljenje koje pruža udobnost svim gostima!


Objekt Vivaldi ima 4 zvjezdice i nalazi se na dobroj lokaciji u centru Dubrovnika, nedaleko od Onofrijeve česme i Vrata od Pila. Objekt je smješten oko 110 metara od Orlandova stupa i 450 metara od Vrata od Ploča. Do kule Minčete ima 90 metara.


SMJEŠTAJ
Sve sobe imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također, sve jedinice u objektu Vivaldi obuhvaćaju prostor za sjedenje.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu!


DUBROVNIK

Malo da Vam predočimo što sve možete vidjeti u Dubrovniku:
Dubrovačke gradske zidine najveća su atrakcija za posjetitelje i jedan od najočuvanijih fortifikacijskih sustava u Europi, dužine 1940 metara i uključuju pet tvrđava, te šesnaest kula i bastiona. Šetnjom dubrovačkim zidinama upoznat ćete i neke od impozantnih tvrđava koje su služile obrani Dubrovačke Republike. 


Od pet tvrđava tri su sastavni dio gradskih zidina - Minčeta, Bokar i Sv. Ivan, a dvije su samostojeće, Lovrijenac na zapadu i Revelin na istoku.  Na istočnom početku Straduna smjestila se Velika Onofrijeva fontana, koja je dobila ime po graditelju dubrovačkog vodovoda iz 15.st. dugog 11.7 km kojim je iz zaleđa Dubrovnika iz mjesta Šumet voda dovedena u kameni grad. Onofrio della Cava gradi dvije fontane, a ona manja smještena je u blizini gradskog zvonika. I danas je ugodno rashladiti se svježom vodom iz dubrovačkih fontana, dok sa zvonika otkucavaju ure vrućih ljetnih dana.


Gradski zvonik sa satom izgrađen je 1444. godine i visok je 31 metar. Godine 1509. glasoviti ljevač Ivan Rabljanin izlio je i zvono i zelence Bara i Mara. U prostoru između Gradskog zvonika i palače Sponza nalazi se Luža, stara zvonara čija su zvona zvonila za saziv vijeća Dubrovačke Republike ali i na uzbunu od požara i drugih opasnosti. Luža je izgrađena 1463., a temeljito je obnovljena 1952. S lijeve strane je monumentalna gotičko-renesansna palača Sponza, jedna od najljepših palača u Gradu, koja je do danas uspjela sačuvati svoj prvotni izgled.


Dubrovački Orlandov stup krasi lik srednjovjekovnog viteza s mačem tipičnog gotičkog osmijeha na licu uokvirenom uvojcima i spada u najljepše Rolande Europe. Izradio ga je prema ugovoru iz 1418. Bonino iz Milana, uz pomoć domaćih majstora. Orlandov stup je simbol državnosti na čijem jarbolu se vijorila državna zastava dubrovačke Republike, a danas zastava Republike Hrvatske.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail luksa.maric@gmail.com ili na mobitel 095 838 4448, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.