[NOVO!] Izgubite čak 2 konfekcijska broja u samo 3 dolaska uz najnoviji aparat na hrvatskom tržištu - V5 ULTRACONTOURE 6 U 1 u Salonu Tajna ljepote u Zagrebu već od 170 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Konačno se riješite masnih naslaga bez potrebe za tretmanima održavanja! Kombinacija HIFU tehnologije, RADIOFREKVENCIJE, čak 2 KAVITACIJE, 2 MIKRO STRUJE, VAKUMA i INFRARED LED svjetla! Kupon vrijedi do 31.01.2021.

Zamijenite samo 3 tretmana za čak 72 treninga i 90 salata za ručak!

Nakon 3 tretmana gubi se do 10 cm u obujmu

Razmak između tretmana: 7 - 10 dana

Tretman je namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima

REZULTATI dobiveni aparatom V5 UltraContoure 6 u 1 vrlo su slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Tretmani se izvode svakih 7 do 10 dana, a ovisno o regiji koju tretiramo tretman traje i do 2 sata.


najnoviji aparat koji potpuno uklanja višak masnih stanica, reducira celulit te zateže i učvršćuje kožu

• prvi aparat koji objedinjuje HIFU tehnologiju i radiofrekvenciju u jednoj sondi čime se postižu izvanredni rezultati u samo tri dolaska

• rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana

aparatom možemo tretirati svaki dio tijela gdje postoji višak masnih stanica: trbuh, stražnjicu, bedra i bokove, noge, koljena, listove, ruke, leđa, podbradak

DJELOVANJE - samo UltraContour aparat kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I INFRACRVENO LED SVIJETLO. UltraContour je konačno rješenje za učinkovito i neinvazivno uklanjanje viška masnih stanica i oblikovanje tijela.Kombinacija različitih metoda djeluje na lokalizirane masne stanice čime se smanjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana. Tretmani su posebno pogodni za ona područja koja se vrlo teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu a rezultati su dugotrajni bez potrebe za tretmanima održavanja.

POSTUPAK -  Tretman se izvodi pomoću tri sonde u trajanju do 2 sata ovisno o regiji koja se tretira. Prvom sondom koja kombinira HIFU tehnologiju i RADIOFREKVENCIJU dubinski djelujemo na razgradnju masnih stanica u trigliceride koji se prirodnim procesom izlučuju iz metabolizma te također potiče stvaranje kolagena. V10 najvećom sondom koja kombinira čak dvije kavitacije, dvije radiofrekvencije, dvije mikro struje, vakum i infracrveno led svjetlo dodatno razgrađujemo masne stanice, prodiremo do čak 1,5 cm potkožno  što je dovoljno da se u cjelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće. Pri tome okolno tkivo ostaje netaknuto. Istom sondom razgrađujemo i rješavamo celulit,  zaglađujemo kožu te pospješujem cirkulaciju.

KANDIDATI - Tretman se preporučuje i ženama i muškarcima a idealni kandidati su osobe koje se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice. Tretman je namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima koji žude za boljom tjelesnom formom i lijepo oblikovanim tijelom.

MALA ZONA: ruke ili koljena ili listovi ili podbradak

1 tretman (uključuje i limfnu drenažu)

3 tretmana (uključuju i 3 limfne drenaže)

*trajanje tretmana: od 30 do 45 minuta

*limfna drenaža: 30 minuta

VELIKA ZONA: trbuh ili cijele noge ili bedra i bokovi ili stražnjica ili leđa

1 tretman (uključuje i limfnu drenažu)

3 tretmana (uključuju i 3 limfne drenaže)

*trajanje tretmana: do 2 sata ovisno o regiji koja se tretira