Wellness uživanje u Hotelu Sport**** u Ivanić Gradu! Noćenje s doručkom, korištenje wellnessa, fitnessa, bazena i teretane, sve za 2 osobe i samo 399 kuna!

85 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opuštajući wellness paket za dvoje u Hotelu Sport u Ivanić Gradu, uz noćenje s doručkom, korištenje wellnessa, fitnessa, bazena i teretane - sve za samo 399 kuna!

Ponuda uključuje:

noćenje s bogatim doručkom za dvoje uz neograničeno korištenje wellnessa, bazena i teretane, besplatan parking u Hotelu Sport Ivanić****

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći  u wellness centru gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem , te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Fitness centar Hotela Sport opremljen je suvremenim spravama za tjelesno vježbanje. Na dvije etaže, fitness je namijenjen za vježbanje rekreativaca, sportaša, djece i osoba starije životne dobi. Najmodernija tehnologija omogućava primjenu različitih metoda treninga, kao što su trening na trenažerima, trening sa slobodnim utezima, kardio trening, trening funkcionalne snage ( kettelbell, TRX,foam rolleri..) vibro trening i drugo.

Hotel Sport raspolaže sa 20 moderno uređene sobe opremljene pomno odabranim vrhunskim namještajem, te 3 apartmana kako bi našim gostima pružile maksimalnu udobnost.

Sve sobe sadrže:

intelligent smart card sustav,

klimu, LCDsat/TV ,

interaktivnu TV, sef,

mini bar,

telefon,

tuš kabinu, wc,

neograničeni internet.

Topla i ugodna atmosfera, moderno uređenih soba osigurati će Vam dobar san,  a ostatak dana obogatiti će raznovrsnost sadržaja hotela.

Profesionalno i ljubazno osoblje, osigurati će Vam  sve potrebne informacije.

Dopustite nam da Vam pokažemo visoku kvalitetu, tradiciju i razlog da se ponovno iznova vratite.