[NOVO] Olakšajte si pripremu omiljenih jela uz praktična kuhinjska pomagala! Gobuy.hr nudi klasičnu FRITEZU ili FRITEZU na VRUĆI ZRAK i to od samo 399 kn! Dostava gratis za Zagreb!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.12.20.! Jamstvo za proizvode je dvije godine!

HOOMEI Friteza na vrući zrak 2.0 L

Friteza na vrući zrak s kapacitetom od 2.0L je kuhinjsko pomagalo koje omogućuje brzo i jednakomjerno pečenje mesa, krumpira i drugih namirnica bez ulja i masti. Friteza predstavlja odlično pomagalo za jednostavnu pripremu različitih namirnica bez ikakvih nezdravih dodataka. Košara kapaciteta 2.0 L omogućuje količinu hrane potrebnu za 2-3 osobe

HOOMEI Friteza 2.0 L
Friteza je kuhinjsko pomagalo koje omogućuje brzo i jednakomjerno pečenje mesa, krumpira i drugih namirnica. Friteza predstavlja odlično pomagalo za jednostavnu pripremu različitih namirnica. Košara kapaciteta 2.0 L omogućuje količinu hrane potrebnu za 2-3 osobe.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (Ime i prezime, adresa i broj telefona)!