[NOVO!] SMASH IT - 1. soba za razbijanje u Hrvatskoj! Ispucaj se, riješi stresa, zabavi i opusti uz paket "Stvarno mi se razbija PLUS" u Smash It sobi u Zagrebu uz 54% popusta - samo 199 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje do max. 150 kupona!

Želiš se riješiti stresa ili zabaviti na totalno drugačiji način? Dođi u Smah It sobu i razbijaj! Paket mogu koristiti do četiri osobe i uključena je zaštitna oprema za sve! Kupon vrijedi do 31.03.2021.

ZAŠTO DOĆI K NAMA?

Osim što ćeš se dobro zabaviti i brzo opustiti, nećeš morati ništa pospremati, a razbijaš u sigurnim i kontroliranim uvjetima! ;)

PAKET STVARNO MI SE RAZBIJA PLUS

Sadrži jednu elektroničku stvar većih dimenzija (poput najvećeg printera sa slike), četiri tanjura, deset malih i četiri velike staklenke.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina uz KOD i ID kupona na broj 097/6111-888 ili mail info@smashit.hr!

U cijenu paketa uključena je zaštitna oprema koja može pokriti cijelo tijelo. Ono što je obavezno je zaštita za oči. U svemu što radiš postoji rizik, ali kod nas si sigurniji nego na nekim normalnim sportskim aktivnostima.

Paziš na sebe. Postoji zid u koji možeš bacati stvari koje su predmet razbijanja, jedino što nije dozvoljeno je udaranje zidova.