Jesenski odmor uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Malin na Krku za 2 osobe uz privatno korištenje wellness&spa, animaciju za djecu, kreativne radionice, tematsku večeru...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.546 kn
Uštedi još 78 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 78 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do 12 g. GRATIS! Jesenski šarm i tople note uz neodoljivu i bogatu ponudu! Provedite kvalitetno vrijeme s najdražima! Kupon se može iskoristiti isključivo do 23.12.20.!

Ponude uključuju: 3 dana/ 2 POLUPANSIONA ili  4 dana/ 3 POLUPANSIONA (ovisno o opciji 2 ili 3 bogati doručak s uključenim pićem; 1 ili 2 večera u pansionskom restoranu s uključenom neograničenom konzumacijom pića), 1 x tematska večera uz svijeće u restoranu Mulino - menu 4 slijeda, Dani bakalara u ponudi od 27.11.-23.12.20.), smještaj u dvokrevetnoj sobi na morsku stranu s balkonom ili terasom + privatno korištenje sauna (2 h na dan) - infracrvena, bio sauna i finska sauna + korištenje unutarnjeg grijanog bazena + korištenje relax zone, osvježenje uz vitaminsku vodu ili čajeve + šetnja uz more ili lagani jogging na jednoj od šest šetnica koje kreću s plaže ispred hotela + igra i zabava u Kids klubu hotela Malin uz nadzor animatora, za mlađu djecu + kreativna radionica uz izrađivanje blagdanskih dekoracija + kino & play room, mogućnost gledanja filmova ili zabava uz playstation, za stariju djecu + besplatan parking (ovisno o raspoloživosti) + besplatan WIFI, sve za 2 osobe.

Srdačno Vas pozivamo na otok Krk
Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba (24 - 27 m2)
Klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 120 x 200 cm).

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin
Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Otok Krk 
Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. 

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.