Vaša kosa je beživotna? Trebate osvježenje ili promjenu boje? Bogati paketi za kosu: bojanje ili pramenovi + šišanje i preljev ili masaža/ trajni lak u Beauty Studiu Amelie u Splitu, od samo 179 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spretni tim iskusnih profesionalaca, educiranih i potpuno opremljeni da zadovolje svaku Vašu želju i potrebu! Kupon se može iskoristiti do 20.01.2021. na adresi Vrboran 43, Split!

Na raspolaganju su Vam opcije odaberite željenu:

Opcija 1) bojanje + feniranje + masaža 45 min ili trajni lak

Opcija 2) pramenovi + preljev + šišanje + feniranje

MASAŽA

Jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. 

TRAJNI LAK

Soak off  ili trajni lak za nokte traje koliko i nokat odnosno imate ga dok nokat ne izraste. U soak off-u se ne koriste tipse i duljina noktiju biti će ona koju trenutno prirodno imate. S obzirom da je geliranje loše za nokte zbog jakog turpijanja površine, nokat je isto tako podložan bakterijama i velikim oštećenjima. Soak off je super stvar za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju.