Za dobru liniju trebate samo ove udarne tretmane! Efikasno mršavljenje i oblikovanje tijela u Beauty Studiu Amelie u Splitu uz VELIKI PAKET od čak 18 tretmana: kavitacija + RF + limfna drenaža!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spretni tim iskusnih profesionalaca, educiranih i potpuno opremljeni da zadovolje svaku Vašu želju i potrebu! Kupon se može iskoristiti do 20.01.2021. na adresi Vrboran 43, Split!

Kavitacija

Neinvazivan tretman za redukciju tvrdokornog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Na taj način aktiviraju se enzimi i potiču procesi razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Radiofrekvencija
Osim kavitacije, koja je daleko najučinkovitija metoda topljenja masnih naslaga, od aparativnih tretmana izdvajamo i RF radiofrekvenciju koja, potiče stvaranje kolagena i elastina i time dovodi do zatezanja kože (lifting efekt). Zato je najbolje ove dvije metode koristiti u kombinaciji. Kavitacijom ćemo otopiti masne naslage, a višak kože koji se pojavljuje uslijed smanjenja obujma zategnut i učvrstiti ćemo RF-radiofrekvencijom.

Limfna drenaža
Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma.

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.