[NOVO] Kapljice zahvaljujući kojima će Vaše prostorije ugodno mirisati i zrak biti svježiji! Gobuy.hr predstavlja ultramoderne AROMATIČNE DIFUZORE u crnoj ili rozoj boji za samo 125 kn!

Puna cijena 249 kn
Ušteda 49%
Cijena 125 kn
Uštedi još 7 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.01.2021.! Jamstvo za proizvode je dvije godine!

HOOMEI Aromatični difuzer

Hoomei aromatični difuzer na tih, siguran i učinkovit način poboljšava kvalitetu zraka i pruža ugodni boravak u aromatičnom okruženju. Kapacitet spremnika za vodu od 450 ml omogućuje do 11 sata korištenja, a njegova praktičnost očituje se i u radu preko USB kabela. Pogodan za upotrebu kod kuće ili na poslu, a za maksimalnu efikasnost, koristite ga u prostorijama do 20m2. Hoomei aromatični difuzer odlikuje se i privlačnim izgledom zbog kojeg ćete ga staviti na vidljivo mjesto, a zbog malih dimenzija možete ga jednostavno prenositi iz jedne prostorije u drugu. Boja vanjskog kućišta je nježno roza.

HOOMEI Aromatični difuzer
Hoomei aromatični difuzer na tih, siguran i učinkovit način poboljšava kvalitetu zraka i pruža ugodni boravak u aromatičnom okruženju. Kapacitet spremnika za vodu od 450 ml omogućuje do 11 sata korištenja, a njegova praktičnost očituje se i u radu preko USB kabela. Pogodan za upotrebu kod kuće ili na poslu, a za maksimalnu efikasnost, koristite ga u prostorijama do 20m2. Hoomei aromatični difuzer odlikuje se i privlačnim izgledom zbog kojeg ćete ga staviti na vidljivo mjesto, a zbog malih dimenzija možete ga jednostavno prenositi iz jedne prostorije u drugu. Boja vanjskog kućišta je crna.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (Ime i prezime, adresa i broj telefona)!