10% POPUSTA

Istražite neviđene ljepote Mostara i odmorite se na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili Polupansionom u prekrasnom Hotelu Kriva Ćuprija 4* u srcu starog grada, sve za 2 osobe i već od 649 kn!

Puna cijena 1.000 kn
Ušteda 35%
Cijena 649 kn
Uštedi još 33 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 33 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon za ponudu vrijedi do 30.03.2021.!

Hotel Kriva ćuprija nalazi se u UNESCO zoni Stari grad Mostar, u srcu starog grada.

Tu se bez odricanja od pogodnosti modernog života možete zaustaviti u vremenu i uživati u arhitekturi starog doba. Još jedan užitak koji Vam nudi lokacija hotela je taj što se nalazi u srcu Starog grada u Mostaru i udaljen je samo 100 m od povijesnog Starog mosta, tako da u roku od petnaest minuta možete proći kroz tri različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnoeuropsku. 

Besplatni WiFi u cijelom objektu i besplatno parkiralište!

Restoran
U svojoj ponudi nudi raznovrsnu bosansku, talijansku i mediteransku hranu. Također pizze, paste, razne steikove, riblje plate, veliki broj specijaliteta od morske i slatkovodne ribe, te devet vrsta salata, sve što će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Kao desert gostima se nudi specijaliteti šefa kuhinje: hurmašice, baklave i tufahije. Vrhunski pizza majstori svojom profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom priuštit će vam uživanje u pizzi & pasti kakvu još niste probali.

O Mostaru
Oduvijek je bio na glasu kao lijepo mjesto za život zbog svoje blage i povoljne klime, sa preko 230 sunčanih dana u godini i vjetrovima zbog kojih je zrak u gradu tako opojan i prijetan. Zbog svoje prošlosti, Mostar, kakvog ga sada poznajemo, ima dva dijela: drevni, Stari Grad, koji datira od početka 16 vijeka, i moderni od polovine 20 stoljeća. Bez obzira iz kojeg pravca uđete u grad, dočekati će vas tragovi miješanja kultura i civilizacija, tako da u krugu od sto metara možete vidjeti i džamiju i katoličku crkvu i mjesto nove mostarske sinagoge; sa asfalta neprimjetno ćete skliznuti na kaldrmu i tako utonuti u taj mostarski svijet.

Obavezno provjeriti raspoloživost hotela prije kupnje na mail krivacuprijamostar@gmail.com ili na T: +387 36 360 360, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.