PROLJEĆE u ROVINJU! Istražite Rovinj uz potpuno opuštanje u Hotelu Eden 4* na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM, kupanjem, Wellness&Spa za 2 osobe + 1 dijete do 11,99 godina!

238 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rajski odmor za dvoje ili cijelu obitelj pružit će Vam vrhunski smještaj, sadržaj i usluga renomiranog rovinjskog hotela Eden 4*... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji termina, u periodu od 25.03. do 20.05.2021.

HOTEL EDEN 4* jedinstvenog šarma s vrhunskom uslugom i dugogodišnjom tradicijom smješten je u hladovini stoljetne park-šume. U hotelu Eden možete uživati u miru i udobnosti dobro opremljenih soba, opustiti se u prostranim i ugodnim javnim prostorima hotela i prepustiti se ponudama wellness&spa centra.

Ponuda uključuje i korištenje unutarnjeg bazena + korištenje Wellness&Spa centra + korištenje fitness centra!

Okružen autohtonim biljem i borovima, vanjski kompleks bazena s terasama za sunčanje, restoranom Oleander, barom uz bazen i ljetnom pozornicom savršeno je mjesto za opuštanje. 

Eden Wellness&SPA proteže se preko više od 1100 m2 i nadahnut je našim okruženjem: mediteranskom klimom, istarskom regijom i nenadmašivom uslugom. Opustite svoje tijelo i um u našem centru i unutarnjem bazenu...

*Wellness&SPA prostori, bazen i fitness se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a. Zbog sigurnosti svih naših gostiju i zaposlenika neke usluge vjerojatno će biti samo djelomično raspoložive u skladu s mjerama protiv epidemije.

Prije kupnje obavezna provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija na +385 52 800 250 ili mail-a cj@maistra.hr!