[NOVO] Dašak glamura uz umirujuće morske prizore! Moderni Hotel Saint Hildegard u Omišu očekuje Vas na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom i jednom večerom, sve za 2 osobe i dijete do 4 godine!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potpuna udobnost ultramodernog i novootvorenog hotela Saint Hildegarda oduševit će Vas i vratiti izgubljenu energiju! Ispijanje jutarnje kave nikad nije bilo slađe... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04.21. do 30.04.21.!

HOTEL ST HILDEGARD

Načinom izgradnje i opremom prilagođen je i opremljen za rad tijekom cijele godine. Nenametljiva elegancija modernog dizajna samo je jedna od odlika cjelokupnog interijera i eksterijera.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi + 2x bogati doručak + 1x večera + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe!

Moderno opremljene sobe s tušem, klima uređajem, mini barom, LCD TV, Wi-Fi, prozori i balkoni panoramskog pogleda, namještaj visoke kvalitete i udobnosti, te apartmani modernog dizajna i pogleda na more nude čisti luksuz, neusporedivu udobnost i izvanrednu dostupnost povijesnim sadržajima grada Omiša, obližnjim znamenitostima grada Splita, 50 km udaljen konjički klub za ljubitelje rekreacijskog/terapijskog jahanja, rafting na Cetini i sl...

Šef kuhinje osigurat će autentičnu mediteransku kuhinju i dalmatinske specijalitete, a raznolika ponuda domaćih vina s područja Dalmacije zadovoljit će i najizbirljivije uz posebno gastronomsko iskustvo birajući između ribljeg, mesnog ili vegetarijanskog menija.

*Svi sadržaji će jasno biti dostupni sukladno epidemioliškim mjerama!

Dopustite da vas impresionira bajka hotela Hildegard koji će vam omogućiti romantičan bijeg od svakodnevnice i ulazak u oazu mira i tišine, mirisa mora uz potpun doživljaj obiteljskog odmora.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina s Hotelom na broj 099 831 8336, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije, na e-mail info@hotelhildegard.eu!