[NOVO na TRŽIŠTU!] Učinite vaš prostor zdravim i sigurnim za sebe i svoje bližnje uz Power of Life pročišćivač zraka- HEPA filter 3 u 1 s kontrolom preko Wi-Fi za samo 999 kn! Dostava GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

HEPA H13 je visoko učinkoviti filter koji se smatra jednim od najboljih i najkvalitetnijih na tržištu! Kupon vrijedi do 30.05.2021.

Uređaj smanjuje rizik zaraze bakterijama i virusom jer HEPA filterom i tehnologijom ionizacije zraka uvelike smanjuje prenošenje štetnih čestica koje se nalaze u zraku.

PROČIŠĆIVAČ ZRAKA – HEPA FILTER, 3 U 1, WI-FI

POWER OF LIFE visoko učinkoviti moderan pročišćivač zraka sa HEPA filterom, sterilizacijom prostora tehnologijom negativnih iona. Zrak u zatvorenoj prostoriji može biti i do 5 puta zagađeniji od zraka na otvorenom. Naš uređaj uklanja 99.97% alergena, bakterija, virusa, prašine, polena, cigaretnog dima, dlake kućnih ljubimaca i neugodne mirise u prostoru. Idealan proizvod za sve osobe s respiratornim problemima, osobe koje žele smanjiti rizik od dobivanja raznih drugih infekcija koje se prenose zrakom i one koji žele sačuvati svoj prostor od neugodnih mirisa. Vrhunski dizajn i učinkovitost!

ŠTO DOBIVAMO POWER OF LIFE  PROČIŠĆIVAČEM ZA ZRAK:

● moderan dizajn dostojan svakog kutka vašeg prostora

● aktivno pročišćavanje zraka 360°

● upravljanje preko mobilne aplikacije (Smart Life, Tuya Smart)

● 4 načina podešavanja rada uređaja

● negativni ioni 8 000 000 cm/3

● rad bez vremenskog ograničenja 24/7

● LED osvijetljenje

DOSTAVA GRATIS! Dostava je ugovorena sa kurirskom službom GLS i rok isporuke je do max. 3 dana.

Ionizator zraka koji imitira oblak nabijenih iona koji se priljepe na onečišćenja u zraku koja potom padaju na tlo i ostale površine. Podesiv u 3 brzine rada, upravljanje je moguće preko touch screena i mobilne aplikacije koja omogućava da se uređaj pokrene i pročisti vaš prostor prije samog boravka u njemu, također uređaj može biti u funkciji i tijekom boravka u prostoru.

Uređaj ima night mode program što omogućava vaš miran san dok se zrak oko vas  neprestano pročišćava te omogućava vama i vašim bližnjima bezbrižan san .

Zamjena HEPA filtera se radi nakon 4.315 /sati rada (ovisno o kvaliteti zraka u prostoru) ili nakon 7-8 mjeseci, HEPA filteri su redovito dostupni u našoj trgovini.

Težina 3.52 kg / Dimenzije 20.5 x 17 x 46 cm / Boja bijela / Napon 220V / preporučena površina pročišćavanja 10-40 m2 / Radna snaga 35 W / CADR 150 m3/h / Filteri Pre+HEPA+Activated Carbon / Garancija 12 mjeseci

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNO kontaktirati partnera na mail info@power-of-life-shop.com s osobnim podacima (ime i prezime, adresa za dostavu, kontakt broj) i priloženim kuponom!