[NOVO] Atraktivno mediteransko odmaranje uz sve luksuzne draži Valamar Meteor Hotela 4* u Makarskoj na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom i wellness iskustvom, sve za 2 osobe i samo 1220 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

S kakvim god raspoloženjem se probudili, u Valamar Meteor Hotelu ćete pronaći način da se potpuno opustite, kao stvoren za jutarnje osvježenje uz šum valova i dodir kristalno čistog mora! Kupon vrijedi isključivo za termin od 01.04.21. do 20.05.21. (isključeni termini: 11.04. do 29.04.)

Otkrijte neodoljivi šarm hotela Valamar Meteor koji se uvukao u srce brojnih posjetitelja Makarske. Smješten tik uz plažu u neposrednoj blizini centra grada, ovaj hotel će i vas oduševiti svojim uslugama i sadržajima. 

Iskoristite njegovu vrhunsku lokaciju za duge šetnje uz more, sunčanje na hotelskoj plaži i uživanje u spektakularnom pogledu na more i planinu Biokovo. Opustite se u prostranim bazenima ili u wellness centru. 

Kušajte raznovrsna jela mediteranske i internacionalne kuhinje u premium buffet restoranu Mediterraneo, a zatim dočekajte zalazak sunca uz čašu vina na hotelskoj terasi.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi classic balkon park strana + bogati buffet doručak i večera + uključena bezalkoholna pića iz šankomata tijekom obroka + korištenje bazena i fitnessa + besplatan parking + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

SMJEŠTAJ
Classic dvokrevetna soba, balkon, pogled na park
Površine 19-23 m2; maksimalnog kapaciteta za 2 osobe.
Sadržaj: kupaonica s tušem/kadom, klimatizacija/ grijanje; Sat TV, mini bar, kuhalo za vodu, sušilo za kosu. 

WELLNESS
Novi vanjski infinity i activity bazen priziva na ljetno ljenčarenje, spuštanje niz tobogane i uživanje u vodenim atrakcijama, a tu je i plitki bazen za djecu i bebe, idealan za igru i zabavu. Kao šlag na torti, wellness centar nudi čistu relaksaciju u prostranom unutarnjem bazenu, saunama i beauty centru. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

RESTORANI
RESTORANI I BAROVI VALAMAR METEOR HOTELA
Otkrijte novo jelo svaki dan u našem premium buffet restoranu Mediterraneo i uživajte u putovanju kroz mirise i okuse Mediterana i Dalmacije. Opuštajuće dane na plaži začinite ukusnim ručkom ili večerom na terasi à la carte restorana La Pentola Trattoria Italiana smještenog uz samu šetnicu. A ako biste se radije družili uz kavu ili neko osvježavajuće piće, posjetite jedan od naših barova.


RESTORAN MEDITERRANEO NOVO OD 2021.
Ništa nije ljepše od razbuđivanja uz bogati doručak i večeri ispunjenih gourmet doživljajima Dalmacije. Zato uživajte i vi u specijalitetima koje Valamarovi chefovi pripremaju pred gostima u Mediterraneo restoranu. Sljubite ukusna jela s vrhunskim vinima ovog kraja.

• VIŠE PROSTORA ZA VAS - prilagodili smo kapacitete bazena, sanitaraca, Maro Clubova i ostalih sadržaja 

• 100% SMJEŠTAJA U PRIRODI JE 100% ZDRAVO – sunce, more i naši visoki higijenski standardi dobitna su kombinacija 

• VALFRESCO DIREKT usluga osigurava online narudžbu te dostavu hrane i namirnica na vašu parcelu, camping home ili glamping šator 

• V HEALTH & SAFETY – program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde, unaprijeđene protokole čišćenja i V Health & Safety Managera na raspolaganju gostima 24/7