Stižu ljetni praznici! Last minute paket mršavljenja u Slim Line u Splitu! 4 odlična tretmana za samo 285 kuna! Ponosno prošetajte plažom!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imate koji kilogram viška i tijelo vam je opušteno? A ljeto se bliži? Kupon u ruke i pravac u Centar Slim Line u Splitu! Vrhunski tretmani za vidljive rezultate!

Ponuda uključuje 4 tretmana:

ultrazvučna kavitacija,
vakum,
limfna drenaža,
spa sauna.


Trajanje svakog tretmana:
uzv. kavitacija 20 min,
vakuum 20 min,
limfna drenaza 30 min,
spa sauna 30 min.

Za dolazak na tretmane potrebno je izdvojiti cca. 2 sata.


Tretmani se ne preporučuju:
trudnicama, dojiljama, osobama s metalnim implatantima, srčanim premosnicama i osobama s kroničnim bolestima.jer nam ih dosta dolazi koji ne smiju raditi ove tretmane.SLIMLINE SAUNA

Najnaprednija spa kapsula sa medicinskim učinkom, istovremeno se može koristiti za tretmane tijela i lica. U kombinaciji topline, LED svjetlosti različitih boja, IR svjetlosti, čistog kisika, vibracijske masaže i aromaterapije ubrzava se metabolizam, potiče lučenje hormona LEPTINA koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Ovakvim programom mogu se postići efekti slični liposukciji tj. uklanjanju masnih naslaga na kritičnim dijelovima tijela.


PRESSOTERAPIJA

​Pressoterapija je mehanička limfna drenaža, terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene djelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataloženu međustaničnu tekućinu natrag u krvotok. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne stvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Funkcija limfe i limfnih žila jest izbacitit štetne tvari, a povratiti vodu i proteine iz međustaničnih prostora natrag u krv. Zadržavanje tekućine i loš tok limfe potiču neestetske pojave-opušteno tkiv i celulit, te općenito intoksikaciju organizma.
DERMOSONIC UZV KAVITACIJA

Dermosonic je aparat namjenjen uklanjanju estetskih promjena na tijelu. Radi se o najmodernijoj i najučinkvitijoj HIGH TECH metodi za uklanjanje celulita, masnih naslaga i smanjenju obujma, pomoću ultrazvučnih valova, čime se poboljšava cirkulacija, pospješuje razgradnja makromolekula, uništavaju se utkani zidovi vlakana i oslobađaju kvržice celulita. U isto vrijeme povećava se propustljivost staničnih membrana, poboljšavajući elastičnost i kvalitetu kože.

VAKUUM

Vakuum ili radijalna endo-dermna terapija je neinvazivna terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i prvenstveno reducira celulit. Tako se poboljšava cjelokupni izgled kože. Kako se prije terapije na kožu nanosi anticelulitno ulje, tako se povećava anticelulitni učinak. Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus kože, opušta mišična napetost i pripomaže u redukciji opsega. Nježni masažni pokreti djeluju vrlo opuštajuće, pospješuju protok krvi i kisika u tkivima, poboljšavaju cirkulaciju limfe i posljedično odstranjuju iz tijela višak tekućine i metabolite, rastežu vezivno tkivo te stimuliraju nastajanje kolagena i pospješuju metabolizam.


VAŽNO!!!!Na prvi tretman je potrebno doći do 1.7.2014.