Last minute mršavljenje u VARAŽDINU! 1 ultrazvučna kavitacija, 1 limfna drenaža, 1 termo deka, 1 body wrapping, 1 radiofrekvencija tijela u Centru Artevita za samo 249 kuna!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ekspresno mršavljenje za vidljive rezultate u Varaždinu za samo 249 kuna! Ne propustite super uštedu taman prije ljeta!

Ponuda uključuje 5 tretmana:
1 ultrazvučna kavitacija,
1 limfna drenaža,
1 termo deka,
1 body wrapping,
1 radiofrekvencija tijela

Ultrazvučna kavitacija
U najpopularnije tretmane za eliminiranje lokaliziranih masnih naslaga i celulita, svakako se ubraja ultrazvučna kavitacija. Radi se o nekirurškom, neinvanzivnom postupku koji predstavlja alternativu liposukciji. Ultrazvučni valovi određene frekvencije djeluju na masne ćelije u potkožnom tkivu, izazivajući njihovo pucanje i izlivanje u međućelijski prostor, kao i dalje razlaganje i izlučivanje iz organizma putem metaboličkih procesa.

Presoterapija
Nakon ultrazvučne kavitacije potrebno je obaviti limfnu drenažu koju u našem salonu vršimo presoterapijom. Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.
Presoterapija je vrsta masaže zračnim pritiskom kojom vršimo limfnu drenažu nakon tretmana kavitacije. Kavitacijom dakle, "razbijajamo" masne stanice, a limfnom drenažom potičemo izlučuvanje otpadnih tvari (masnoća) iz organizma.

Body wrapping
Tretman kojim dodatno potičemo otapanje masnih naslaga i celulita. Kremase nanosi u tankom sloju i omotava folijom. Prirodni sastojci od ključne važnosti u kremi su kora cimeta, paprika, ekstrakt bršljana i oni su važni za poboljšanje krvotoka, te smanjivanje celulita. Zagrijavanjem tijela u termo deci postiže se detoksikacija organizma, te se znojenjem iz organizma izbacuju toksini.

Radiofrekvencija
Osim kavitacije, koja je daleko najučinkovitija metoda topljenja masnih naslaga, od aparativnih tretmana izdvajamo i RF radiofrekvenciju koja, potiče stvaranje kolagena i elastina i time dovodi do zatezanja kože (lifting efekt). Zato je najbolje ove dvije metode koristiti u kombinaciji. Kavitacijom ćemo otopiti masne naslage, a višak kože koji se pojavljuje uslijed smanjenja obujma zategnut i učvrstiti ćemo RF-radiofrekvencijom.