[NOVO!] Ciljano toniranje mišića uz tehnologiju otpora u svim smjerovima za utegnuto i lijepo oblikovano tijelo - sprava za vježbanje BOOTY MAXX za samo 225 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Booty Maxx zamjenjuje glomazne i skupe opreme svojom veličinom i praktičnošću, a uz njega rade glavne mišićne skupine donjeg, srednjeg i gornjeg dijela tijela! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Uz Booty Maxx ciljano oblikujte različite mišićne skupine donjeg dijela tijela. Izvrstan je za oblikovanje i podizanje stražnjice, kvadricepsa, bedra i još mnogo toga. 

Uključuje i postavke za oblikovanje središnjeg i gornjeg dijela tijela, stoga - učvrstite trbušne i prsne mišiće, oblikujte struk, leđa i ruke u udobnosti vlastitog doma!

Set sadrži: Booty Maxx spravu + DVD s vježbama + knjižicu s vježbama + vodič zdrave prehrane !

Ako ste tip osobe koja preferira vježbanje kod kuće i želite bolju stražnjicu, ali ne znate kako napraviti poteze koji ciljaju vaše gluteuse – onda je ovaj proizvod baš za vas!

Praktična sprava dizajnirana tako da ne zauzima mnogo prostora. Snažna konstrukcija, podstavljena platforma za vježbanje i premium elastične trake za otpor idealne su za funkcionalnu tjelovježbu. Jednostavno zakačite udobno remenje oko gležnja i krenite zamahivati.

Kompaktna je i jednostavna za pohranu, samo je složite i pohranite.

Booty Maxx ima mogućnost odvojive ručke pa stoga možete raditi i vježbe za gornje dijelove tijela.

Tehnologija otpora u svim smjerovima pokreće cijeli niz mišićnih skupina pružajući maksimalnu tjelovježbu i više sagorijevanja kalorija.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 29 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).