Zasluženi odmor i potpuno opuštanje u Toplicama Sveti Martin! Počastite se paketom 6 dana i 5 noćenja za 2 osobe u vrhunskom smještaju i usluzi Apartmana Sandra 4*! 2 djece do 6 godina GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Govorimo li o savršenoj destinaciji za odmor u prirodi, Toplice Sveti Martin su zasigurno na vrhu ljestvice, a Apartman Sandra 4* pružit će Vam vrhunski smještaj s privatnom hidromasažnom kadom... Kupon vrijedi do 30.12.2021.

Apartman Sandra 4* nalazi se u samim Toplicama Sveti Martin i 300 je metara udaljen od ulaza na bazene Temple of Life i Aquaparka Martilandia.

*Nadoplata za kupanje iznosi 50 kn/osobi/danu.

DVOJE DJECE do 6 GODINA GRATIS!

Ugodno uređen veliki apartman sa dvije spavaće sobe sa dva francuska ležaja koji se po potrebi mogu razdvojiti + ležaj u dnevnoj sobi na trosjedu na razvlačenje.

Apartman ima kupaonicu sa hidromasažnom kadom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, plinskim štednjakom i pećnicom, a ukoliko Vaš odmor ne želite provesti u kuhinji, međimurske specijalitete možete kušati u kvalitetnim i višestruko nagrađivanim restoranima poput Potrtog kotača, Le Batata, Bistroa Jastreb, Izletišta Goričanec, Bistroa Arka, čija lokalna gastronomija je i dobitnik prestižne nagrade Europske destinacije izvrsnosti.

Prostrani apartman ima blagovaonicu sa dnevnim boravkom sa LCD TV i veliku terasu sa pogledom na Toplice Sveti Martin. Da zimi ne bude hladno, a ljeti vruće, apartman ima centralno grijanje (podno grijanje + radijatori) i klima uređaj.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina s Apartmanom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina na apartmanisvetimartin@gmail.com ili +385 97 741 2490!