Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu predstavlja revolucionarni tretman za pomlađivanje i regeneraciju lica: FACELIFT KOREJSKU MASAŽU lica ili lica i dekoltea, već od samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rok iskoristivosti kupona je 10.06.2021.!

Masaža lica izvrsna je metoda njege kože koju korejske žene redovito primjenjuju za glatku i njegovanu kožu.

Korejske žene ikad su bile vrlo zainteresirane za njegu kože. Uz to, koriste proizvode za njegu kože, masaža lica također je popularan način kod Korejanaca i redovito se koristi u njihovoj pomoći. Koža je čvrsta i ne stari prije vremena. Masaža lica pomaže cirkulaciji krvi, izlučuje toksine, potiče proizvodnju kolagena kako bi koža bila glatka i zdrava. Masaža stvara toplinu koja pomaže esenciji hidratantne kreme da njeguje kožu iznutra. 
Cijeli tretman se sastoji od stimulacije akupunkturnih točaka na licu, refleksoterapije lica po zonama nakon čega slijedi tradicionalna masaža lica prirodnim terapijskim uljima, ovisno o tipu i problematici kože. Slijedi hranjiva ili lifting maska za lice, završni tretman kristalima i hidratacija kože prirodnim hranjivim serumima i kremama. Za lice postoji lift masaža, a to je posebna masaža jer se koriste snažniji pokreti dizanja kože prema čelu kako bi potaknuli prirodan kolagen i vratili propusnost membrana kože. S masažom koža lica postaje jača, čvršća i glađa.

Koraci korejske masaže lica:

Nanošenje seruma/ hidratantne kreme

Kozmetičarka će nanijeti sloj hidratantne kreme ili serum na kožu. To pomaže rukama da se lakše kreću, a istovremeno potiče prodor duboko u kožu. Kako bi esencija prodrla duboko u kožu i treba biti zagrijana i potom umasirana u pravilnom smjeru.

Masaža lica

Pritiskate bočne strane obraza, a zatim se prelazi na čelo i bradu. Lagano pritisnite i ponovite pokrete od 8 do 10 puta.

Masaža očiju

Vrhovima dva prsta kozmetičarka če laganim prstenastim prstenom raditi pokrete oko oka.

Masaža sljepočnice

Dlanovi se stave na sljepoočnice, lagano se okrećući. Ovaj vam pokret pomaže da opustite lice i poboljšate glavobolju.

Masaža filtruma

Koristeći srednji i prstenjasti prst, lagano ćete biti pritisnuti oko usta: iznad gornje usne/ amora. Polako vršeći radnju oko 4-5 puta. Zatim oki kutova usta kako bi se obrazi umasirali.

Lice

Držeći ruke zajedno, koristeći dvije ruke od obraza do sljepoočnog čela, a zatim pomoću dvije šake povući će Vam rub lica.

Završetak masaže

Lagano masirajući vrat sprijeda natrag te opuštajući tijelo masaža se privodi kraju.