[NOVO!] Budite promotor zdravlja duha i tijela uz tečaj i osposobljavanje za doktora prirodne medicine ili magistra prirodne medicine i povoljnu cijenu od samo 499 kn po stupnju!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!

Uz Hrvatsko udruženje prirodne medicine naučite ono što je nužno za sretan i dugovječan život te korisno za osobni rast ili za profesionalno bavljenje zdravljem! Kupon vrijedi za 1 stupanj i može se iskoristi do 30.06. (zadnji datum za prijavu)

Upis je moguć tijekom cijele godine i u potpunosti se odvija ONLINE (dopisno-konzultativnim putem). Vremenski rok nije ograničen; nakon jednog položenog stupnja, drugom stupnju pristupa se ovisno o vašoj volji i tempu. Priznanje se po završetku šalje poštom ili preuzima osobno. Ispiti se polažu pismeno, uz prethodno preuzimanje popisa literature i eventualno skripte.

DOKTOR PRIRODNE MEDICINE je program koji predstavlja i poučava o osnovnim i najvažnijim područjima prirodne medicine. Ovdje se uči o tijelima, napastima, izborima, načinima samopomoći, kako pobijediti uzročnike raznih bolesti, i koje su to bolesti.

PROGRAM

01. STUPANJ - Koncept prirodne medicine
02. STUPANJ - Uvod u medicinsku terminologiju
03. STUPANJ - Zdrava ishrana – voda
04. STUPANJ - Suvremene bolesti i način života
05. STUPANJ - Liječenje biljem
06. STUPANJ - Programi detoksikacije
07. STUPANJ - Mentalno zdravlje – duhovnost – emocionalna inteligencija
08. STUPANJ - Anatomija i fiziologija 

MAGISTAR PRIRODNE MEDICINE je program koji u sebi sadrži program Doktor prirodne medicine s proširenim diijelom i uz polaganje magistarskog ispita.

PROGRAM

09. STUPANJ - Depresija – ovisnosti 
11. STUPANJ - Mistična medicina (akupresura, homeopatija, iridologija i dr.)
11. MAGISTARSKA RADNJA I OBRANA ISTE 

Po polaganju bilo kojeg stupnja izdaje se potvrda, dok se diploma izdaje tek nakon položenog cijelog programa. Diploma vrijedi u svim zemljama svijeta za rad u privatnim praksama.

HUPM nije samo centar za registraciju praktičara, iscjelitelja i njegovatelja prirodnih terapija i metoda, već je organizacija koja u jednoj od svojih zadaća ima cilj zabilježiti, otkriti, upoznati javnost, trajno sačuvati i u konačnosti prenijeti generacijama dalje razne načine i metode liječenja i metode za očuvanje zdravlja na osnovi prirodne medicine.

Izraz "prirodna medicina" koristi se od davnina, od vremena kada su pojedini službeni liječnici svoje pacijente tretirali na potpuno i isključivo prirodan način. Prirodna (alternativna) medicina temelji se na znanjima iz klasične medicine, iako je širih nazora upravo jer prihvaća i dozvoljava utjecaj onog nečeg tzv. nevidljivog, neopipljivog i na klasičan način ne dokazanom.

Klasična medicina nikada nije mogla riješiti sve zdravstvene probleme pojedinaca, a osobe rado prihvaćaju prirodnu medicinu kako za svoje izlječenje, tako i za prevenciju jer se temelji na prirodnim lijekovima i na za zdravlje pojedinca prikladnijem načinu života. Prirodna (alternativna) medicina je usmjerena na cjelovito zdravlje pojedinca i nudi, odnosno, promiče trajno dobro zdravlje svakome. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA najava s priloženim kuponom na mail meamaja@gmail.com za dobivanje daljnjih uputa za uključivanje u program i praćenje tečaja.