Uživanje u srcu Dalmacije! Proljetni odmor na 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Kampa Vranjica Belvedere**** smještenog u Seget Vranjici za do 6 osoba, samo 749 kn!

Kamp Belvedere nalazi se Dalmaciji, u turističkom mjestu Seget Vranjica... Belvedere će Vam svakako osigurati komforni boravak u samom srcu Dalmacije ;) Kuponi su iskoristivi do 21.05.2021.!

Kamp Vranjica Belvedere nalazi se Dalmaciji, u turističkom mjestu Seget Vranjica. Iznimno atraktivna lokacija koju karakterizira hlad borove šume okružene mediteranskim zelenilom, kristalno čisto more i blizina Trogira koji je udaljen samo 5 kilometara.

Potpuno novouređeni bazen upotpunjuje ponudu kampa te predstavlja posebno mjesto za odmor duše i tijela sa kojega puca predivan pogled na arhipelag.

Uz dječje igralište, za najmlađe se posjetitelje unutar mini kluba organiziraju posebni animacijski programi. Tu su i večernji zabavni program te dnevne aktivnosti za odrasle. Osim mogućnosti najma čamaca i bicikala, sportsko-rekreacijsku ponudu kampa dopunjuju teniski tereni.

Mobilna kućica za max 6 osoba - Tri odvojene spavaće sobe sa dvije kupaone uz kompletno opremljenu kuhinju koja nudi i perilicu suđa, dnevni boravak uz TV ekran i prostranu natkrivenu terasu sa sjedećom garniturom gdje ćete provesti najviše vremena, pružiti će vam udobnost vlastitoga doma. Plaže su udaljene tek 250 metara od mobilne kućice. 

Ponuda uključuje: 3 dana/ 2 noći za do 6 osoba, smještaj u za 6 osoba, upotreba vode, struje i plina, finalno čišćenje, 1 parkirno mjesto.

Osim prirodnih znamenitosti, Hrvatska se može pohvaliti brojnim kulturno- povijesnim spomenicima koji se nalaze u gradovima diljem Lijepe Naše. Zahvaljujući svojoj odličnoj lokaciji, “Belvedere” također nudi izlete u gradove u svojoj okolici i šire.

Obavezan depozit 450 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa u slučaju neoštećene i uredne kućice. Doplata za posteljinu plaća je na licu mjesta 120,00 kn za single te 187,50 kn za double i korištenje vlastitih ručnika možete donijeti i svoju posteljinu posteljine (posteljinu je moguće i unajmiti).