PodržimoNaše

Himalajska sol - najčišća sol na zemlji u pola cijene samo na Crnom Jaju! Višenamjenska sol za potpuno zdravlje u šest pakiranja po jedan kilogram za samo 126 kuna!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Himalajska sol koristi se za hranu, za terapeutske napitke i opuštajuće kupke! Kupnjom ove ponude osigurajte si šest kilograma himalajske soli za samo 126 kuna!

Himalajska sol specifična je po tome što potiče iz pradavnog mora na koje se prije otprilike 250 milijuna godina prevalila današnja Himalaja.

Himalajska sol prirodna je i nezagađena, nerafinirana i bez umjetnih dodataka.

Topla ružičasta boja govori nam da je bogata različitim mineralima. Nije strojno čišćena niti industrijski dorađena. Kupnjom ove ponude u pola cijene dobivate čak šest kilograma soli za samo 126 kuna!

Himalajska sol ili takozvana kraljevska sol u svojoj savršenoj strukturi sadrži čak 84 minerala i elemenata koji pomažu tijelu i živčanom sustavu pri postizanju ravnoteže i pomlađivanju.


Sol se pribavlja iz podnožja Himalaje, planinskog područja u Aziji, a melje se ručno kako bi se sačuvale sve vrijednostgi koje sadrži.

Svakako iskoristite priliku za korištenje blagodati koje pruža himalajska sol, kao što su regulacija pretjerane kiselosti u tijelu, šečera, pomaže kod astme, grčenja mišića, libida, sna, vena...

Kliknite OVDJE i pogledajte Partnerovu facebook stranicu!