Proljetni odmor na otoku Murteru! Uživajte u 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Murter uz izbor masaže, korištenje grijanog unutarnjeg bazena, vanjske i unutarnje teretane...

Djeca do 12 godina GRATIS! U cijenu je uključeno i korištenje ručnika i ležaljki, a očekuje Vas i zdravo piće tijekom dana te piće dobrodošlice! Kupon vrijedi od 01.05. do 15.06.2021.

U ponudi Vas očekuje i 1x manualna medicinska masaža od 30 minuta ili Jade masažni tretman vrućim kamenjem na termalno akupresurnom ležaju u trajanju 50 minuta po osobi (ovisno o raspoloživosti) !

Hotel Murter se nalazi u mjestu Murter na sjeverozapadnoj strani otoka Murter. Ovaj obiteljski vođen hotel ima za cilj prikazati sve blagodati ovog kraja kroz ugodnu atmosferu, dalmatinsku kuhinje te toplinu dalmatinskog čovjeka.

Hotel se nalazi na brdu Raduč te pruža impresivan pogled na mjesto Murter, Betinu, Tisno, planinu Velebit, okolne otoke, otočići i hridi te još neka manja okolna mjesta.

U vrućim i sparnim ljetnim danima zbog mnogobrojnih maslina koje pružaju hlad može se u bilo koje doba dana uživati na terasi hotela ili drugim mjestima u sklopu hotela. Zbog dosta blagih zima na ovim područjima sve se više razvija zimski turizam, a u tom pravcu ide i Hotel Murter sa svojom bogatom ponudom Health & Spine Lifting programa od Nado centra zdravlja.

U cijenu uključeno korištenje grijanog unutarnjeg bazena, ležaljki, ručnika, unutarnje i vanjske teretane!
Polupansion uključuje 2x doručak i 2x večera u 3 slijeda!

Hotel Murter daje svojim gostima na raspolaganje vanjski bazen, jacuzzi te mali bazen za djecu koji su okruženi stablima maslina te je ambijent miran i opuštajući.

Kompleks bazena je dobro skriven između maslina te ima punu privatnost za svoje goste.

Vrt maslina

Hotel Murter je okružen stablima maslina koje gotovo svake godine rađaju plod (maslinu) te se od njih proizvodi ekstra djevičansko maslinovo ulje. Cijela obitelj Markov, koja vodi Hotel Murter, sudjeluje u berbi maslina.

Svaka pomoć u berbi maslina je dobrodošla i to je jedno jako zanimljivo i neobično iskustvo. Druženje u prirodi, na svježem zraku sa dragim ljudima je neprocjenjivo.

Hotel Murter organizira berbu maslina svake godine krajem 10. mjeseca te svi koji su zainteresirani za sudjelovanje mogu poslati upit na službeni mail hotela.