Ribarski biser i čisto more... Rani ljetni odmor u Blue Waves Resort 4* u Malinskoj na Krku 3 dana/2 noćenja s Polupansionom uz Spa, Health & Relax zonu, bazene, sve za 2 osobe i samo 1499 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samoj plaži, uz kristalno čisto more, u najljepšoj uvali Malinske očekuje Vas Blue Waves Resort - Vaš dom na plaži! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 28.05.21. do 20.06.21.

Blue Waves Resort****

Naša misija započela je 2009. godine kada je Resort i sagrađen, a traje sve do danas. Otok Krk je savršena destinacija za odmor gotovo tokom cijele godine i zaslužuje hotel u kojem istovremeno možete uživati kao u udobnosti vlastitog doma i biti savršeno ugošćeni. Dopustite nam da namirimo sve Vaše želje, a poneke i predvidimo. :)

Dodatne pogodnosti: korištenje Health & Relax zone (unutarnji bazen, fitness, jacuzzi); korištenje vanjskih bazena, ležaljki i suncobrana uz bazene; besplatan ulaz u SPA (finska sauna, bio sauna, parna kupelj, grijane keramičke ležaljke, grijana klup); besplatno korištenje igraonice za djecu svaki dan (Playstation 4, Xbox One, stolni nogomet, air hockey); besplatan WiFi; besplatan parking na vanjskom parkingu (prema raspoloživosti).

Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala ali i modernim dizajnom, Blue Waves Resort savršeno se uklopio u primorski krajolik, a naših 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. 

Standardna dvokrevetna soba
Uživajte u toplim bojama u našim Standardnim sobama nakon romantične šetnje uz plažu ili nakon kupanja u bazenu.Sve sobe su klimatizirane i nude pogled na zelenilo parka, a poneke imaju i mali francuski balkon.
Opustite se u moderno uređenom interijeru koji nudi bračni krevet i LCD televizor sa satelitskim programom, minibar i sef. Kontakt s obitelji, prijateljima ili kolegama olakšat će Vam bežični internet i direktna telefonska linija. Prostrana kupaonica opremljena je s kadom i sušilom za kosu.

 

Unutar kompleksa Blue Waves Resorta nalazi se i jedan veći vanjski bazen te dva manja dječja bazena okružena sunčalištem, a ležaljke i suncobrani uz bazene, pa čak i ručnici, stoje Vam na raspolaganju. Sve ovo čini Blue Waves Resort savršenom destinacijom za Vaš odmor. U našem hotelu, ljetni dani će Vam biti ispunjeni ispijanjem osvježavajućih koktela iz Pool bara uz jedan od bazena ili ljenčarenjem na divnoj šljunčanoj plaži, doista najljepšoj u Malinskoj, svega par koraka od Vaše sobe, dok djeca uživaju u društvu našeg animatora. Noći Vašeg ljetnog odmora provedite u ugodnom ambijentu uz vrhunsku glazbu i različite izvođače, izvanrednu gastronomsku ponudu našeg hotelskog restorana iz kojeg se pruža pogled na cijeli zaljev Malinske.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!
Za one željne aktivnijeg odmora, duge obalne šetnice Malinske te biciklističke staze duž otoka čekaju na Vas.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 654 002. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@bluewaves.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

 

Malinska
Gradić Malinska je iznimno mjesto, bogate turističke prošlosti, smješteno u uvali na sjeverozapadnoj strani otoka Krka. Razveselit će Vas podatak da je okruženo netaknutom prirodom, zelenilom i predivnim plažama, ali cestovno dostupno jer je udaljeno svega 15 km od Krčkog mosta pa stoga i vrlo dobro povezano s kopnom. Današnja Malinska je turistički biser koji s ponosom čuva svoju ribarsku i pomorsku tradiciju, a gostima nudi bogatu gastronomsku ponudu. Posjetite ju u bilo koje doba godine. Čisto more, uređene šljunčane i pješčane plaže okružene šumom i zelenilom zaštitni su znak Malinske. Međutim, ona nudi i neke druge sadržaje. Pronađite predivnu šetnicu uz more, nazvanu Rajski put, s koje ćete ponijeti uistinu nezaboravne uspomene.