Odmor u netaknutoj prirodi nacionalnog parka Krka! 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu Vrata Krke***,piće dobrodošlice + jahanje konja, sve za 2 osobe za 690 kn!

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Vrata Krke*** nalazi se na samom rubu NP Krka neposredno pokraj romantičnog malog mjesta Skradina i samo 15 min vožnje od povijesnog grada Šibenika!

Hotel Vrata Krke*** nalazi se kako mu sam naziv kaže na rubu Nacionalnog parka Krka i to u neposrednoj blizini najdužeg i najljepšeg slapa na rijeci Krki - Skradinskog buka.

Ponuda uključuje ZA 2 OSOBE:

2 noćenja s doručkom, s jahanjem,

gratis piće dobrodošlice.

Prije kupnje kupone provjeriti raspoloživost željenog termina (predrezervacija) na mail: info@vrata-krke.hr ili na telefon: 022 778 092

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Posjetitelji mogu također posjetiti i ostale zanimljive lokalitete:jednu od najljepših edukativnih pješačkih staza "Stinice - Roški slap - Oziđana pećina" (ukupne dužine 8.5 km), zatim vidikovce iznad Manojlovačkih slapova i Brljana te Bilušića buk, zatim Burnum - rimski vojni logor (lukove zapovjedne zgrade i jedini vojni amfiteatar u Hrvatskoj na području sela Ivoševci) i arheološku zbirku Burnum - Muzej u Puljanima. 

Otok Visovac, Roški slap i manastir Krku te utvrdu Trošenj moguće je i organizirano posjetiti izletničkim brodovima.

Nacionalni park Krka može se posjećivati tijekom čitave godine.


Cjenik ulaznica i izleta nacionalnog parka Krka pogledajte ovdje.