10% POPUSTA

Neka Vas oduševi Sarajevo ovog proljeća ili u rano ljeto! Odmor za cijelu obitelj na 3 dana/ 2 noćenja u srcu grada u Pansionu Stari Grad u family sobama za 2 odrasle i 2 djece do 14 g., samo 535 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Pansion Stari Grad smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija...Rok iskoristivosti kupona je 30.07.2021.

Pansion Stari Grad je mali luksuzni sarajevski hotel koji se nalazi u srcu  starog dijela  grada. Smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija, stara pravoslavna crkva,Katedrala Srca Isusova, Aškenaška sinagoga i još mnogo poznatih kulturnih obilježja.

Pansion Stari Grad postoji od 2007 godine i nudi smještaj  u stilu osmanske i bosanske arhitekture.   Pri ulasku u Pansion primjetit ćete specifičnu bosansku izgradnju koje ce vas odvesti natrag u period Osmanskog vladanja.  Topla dobrodošlica će vas dočekati trenutkom ulaska u pansion. Imat ćete osjećaj da je ovo vaš drugi dom!

Pansion nudi 10 prelijepih i jako udobnih  soba –  apartman za 4 osobe,  trokrevetne, dvokrevetne i  jednokrevetne sobe. Besplatna internet mreža je moguća u cijelom objektu. Sve sobe su nepušačke i svaka soba posjeduje privatno kupatilo, kablovski TV program, klimatizirani uređaj, besplatnu internet konekciju, protivpožarni alarm, grijanje te ostale hotelske sadržaje kao što su: besplatni toaletni proizvodi, fen, usluga raspremanja soba i doručak u sobi.

 

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina mailom ili telefonom na br.: +387 33 239 898, Tel/Fax: +387 33 533 433, mob: +387 61 926 789, e-mail: pansionsg@gmail.com, uz KOD i ID kupona.

Ako dolazite u Sarajevo, Pansion Stari Grad je najbolje mjesto za vas. Osoblje koje govori više jezika je 24 sata dostupno narecepciji . Na recepciji možete dobiti besplatne mape , upute i informacije  o obilasku grada. Parking je pod kontrolom čuvara i video nadzora , nalazi se  uz pansion i dodatno se plaća.